Repülő ló Nyugat-Virginiában

1878 júliusában a New York Times igencsak érdekes eseményről számolt be Nyugat-Virginiában. A cikk címe a következő volt: “Mit is látott a Nyugat-Virginiában élő farmer?” Az újságban beszámoltak egy telegramról, amelyet Parkersburg városából kaptak, és a Cincinnati Commercial Tribune-nak címezték. A telegramban egy farmer rémes tapasztalatairól számolt be.

Hét óra lehetett egy felhőtlen éjszakán, amikor is egy farmer épp felnézett az égre. Épp szünetet tartott, amikor észrevett valamit a messzeségben. Egy opálos tárgy úszott felé és egy csapat farmer felé. Azonban a többiek épp el voltak foglalva a betakarítással, így nem is vették észre, mi történik. Aztán mindannyian döbbenten álltak, és a messzeségben bámultak.

A jelenés lassan közeledett. Hamarosan tisztázódott, hogy a farmer bizony egy lovat néz, amely úszott a tiszta égen. A ledöbbent farmer hosszasan dörzsölte a szemét. A ló erőszakosan rázta a fejét, és folyamatosan rugdalt, miközben lassan közeledett a föld felé. Természetesen semmilyen magyarázatot nem találtak arra, hogy került az állat az égben. Az összes farmer tehetetlenül nézte az eget, miközben az állat újra emelkedni kezdett. Ekkor már több embert is kihívtak a mezőre, hogy együtt lessék a jelenséget. Mindannyian megerősítették, hogy egy levegőben levegő lovat látnak az egyre növekvő sötétségben. A férfiak képtelenek volta megmagyarázni, hogyan is lebeghet egy ló odafent.

De mi is történhetett azon a félelmetes nyári éjjelen? Csak becsapás lenni? Tömeges hallucináció? Egy vicc, amelyet egy csapat farmer talált ki, hogy megvicceljék az újságírókat?

Vagy a férfiak olyan jelenséget tapasztaltak, amely nem evilágból származik. Mi van, ha egy UFO-jelenséget tapasztaltak, amit még sosem láttak Nyugat-Virginia felett. Bármi is történt, a New York Times lehozta az eseményeket.

 

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.