Rendőrségi jelentés egy paranormális eseményről

Néha a rendőrség is találkozik olyan eseményekkel, amelyeket nem képesek megmagyarázni. Elképesztő, hogy mennyi félelmetes dologgal találkoznak a rendőrök, amik sok esetben nem is kerülnek be a híradásokba. Most egy ilyen történetet hoztunk nektek.

A történet főszereplője egy rendőr, akit most Steve-nek fogunk nevezni. Steve-et egy különleges esethez hívták, amelyben valószínűleg pszichiátriai probléma volt a középpontban. Steve megérkezett a helyszínre, ahol találkozott a nagymamával, aki elmondta, hogy huszonéves unokája drogozott és furcsaságokat észlelt. A fiatal férfi minden egyes alkalommal, amikor bement a hálószobájába, akkor látott egy második világháborús katonának öltözött férfit, aki a szoba plafonjáról lógott le.

creepy_suicide
A nagymama túlzottan megijedt a történetről, félt, hogy ő maga is megpillantja a holttestet. Ugyan nem hitte el, hogy az egy második világháborús katona, inkább attól tartott, hogy unokája egyik drogos barátja adagolta túl magát.
Steve ezután beszédbe elegyedett a fiúval is, aki valamilyen stimuláns drog hatása alatt állt. A fiatal fiú elmondta, hogy egy lélek azt mondta neki, hogy ne menjen be a szobájába, mert az édesapja lóg a plafonról.
Steve ellenőrizte a szobát, semmilyen holttestet nem talált odabent. Elkezdte elmagyarázni ezt a nagymamának is, azonban később egy idősebb rendőrtiszt félrevonta, aki éppen akkor érkezett a helyszínre. A rendőr elmondta Steve-nek, hogy őt már évekkel ezelőtt kihívták erre a helyszínre, pontosan ugyanehhez a hálószobához, ahol évekkel ezelőtt tényleg felakasztotta magát egy második világháborús ruhába öltözött katona.
Persze, lehetséges, hogy a történetet ismerték a városban, és ez beleszivárgott a fiú gondolataiba, aki aztán drogos mámorában tényleg odaképzelte a holttestet. 
De az is lehet, hogy tényleg szellem volt.

forrás: GhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: