Mostantól zombifejből is ihatjátok a reggeli kávét

Szeretitek a zombikat és a kávét? Most akkor mutatunk valami olyat, ami biztosan fel tudná dobni a reggeliteket! Kevin Merck nagyon gusztustalan bögréket tervezett nekünk, és minden egyes darab kézzel készült, és elképesztően élethű! Merck egyébként legjobb barátja apjától tanulta el a kézművességet, majd engedte szárnyalni a fantáziáját. Ki szeretné ilyen bögréből inni a reggeli kávét, esetleg teát?

zombie-mug-pottery-slow-joe-kevin-turkey-merck-3 zombie-mug-pottery-slow-joe-kevin-turkey-merck-7 zombie-mug-pottery-slow-joe-kevin-turkey-merck-8 (1) zombie-mug-pottery-slow-joe-kevin-turkey-merck-10 zombie-mug-pottery-slow-joe-kevin-turkey-merck-13 zombie-mug-pottery-slow-joe-kevin-turkey-merck-18 zombie-mug-pottery-slow-joe-kevin-turkey-merck-19 zombie-mug-pottery-slow-joe-kevin-turkey-merck-22 zombie-mug-pottery-slow-joe-kevin-turkey-merck-25 zombie-mug-pottery-slow-joe-kevin-turkey-merck-30 (1)

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: