A legfélelmetesebb internetes legendák XVI.

Nagyon sok internetes creepypasta félelmetes videókkkal kezdődik. Ez alól a most következő sem lesz kivétel, ugyan az furcsa, hogy ennek a videónak az a címe, hogy “I feel fantastic” (csodásan érzem magam), amiről nem feltétlenül ugranának be borzongató dolgok. 

Először a videót 2009-ben töltötte fel egy Creepyblog nevű felhasználó, akinek ez volt az első és egyben utolsó klipje. A felvételt azóta több, mint hatmillióan látták. A főszereplő ezekben Tara, a droid , aki énekelni is tud egy kezdetleges hangszimulátorral, miközben bizarr hanghatások tűnnek fel a háttérben. 
Nem sok minden történik a klipben, Tarának csak a keze, a lába és a szája mozog. Azonban a videó legfélelmetesebb részei rövid pillanatokra korlátozódnak. 


A felvételek között egy furcsa, külső helyszínt láthatunk fákkal, levelekkel és minden egyébbel. Közben a dalszöveg is félelmetessé válik, azt mondja: “Kérlek, menj el”, amelyet aztán a “Fuss, fuss, fuss, fuss…” frázis követ.
Páran úgy gondolják, hogy a videó készítője gyilkosságot követett el, majd eltemette a hátsó kertben a testét, később így Tara az áldozat ruháit viseli. Azóta sem találtak magyarázatot a videóra, de valószínűleg a valóság sokkal kevésbé félelmetes.

Tara_01-1050x700
Azonban 2015 novemberében egy orosz YouTube felhasználó feltöltött egy hosszabb Tara videót, amely majdnem tizenöt perces. Tara elviekben abból a célból készült, hogy ő legyen az első droid, amelyik igazi énekes csillagként tündökölhet. Sajnos több információt nem tudhatunk meg Taráról, de páran azt beszélik, hogy megölte alkotóját…De ez már tényleg több a soknál 🙂

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: