Kísértettörténetek kórházból

Kórházakról és kísérteteikről már írtunk korábban, talán olvasóink közül vannak, akik emlékeznek rá. Most kicsit visszatérünk erre a témára, és nővérek, ápolók rémtörténeteiből fogunk szemezgetni.
 Egy kutatás szerint az amerikaiak 22%-a hisz szellemekben, és amennyiben feltételezzük, hogy léteznek kísértetek, úgy célszerű kórházakban vizsgálódni, hiszen hol máshol dolgoznának ennyire közel, nap, mint nap a halálhoz, mint ott?
 
Az első történetünk címe: „Ne engedje, hogy elvigyen”
 
A történet elbeszélője, onkológián dolgozó nővér, egyik betegének már napjai voltak csak hátra. Eszméletlenül feküdt, egyik nap azonban a páciens ébren volt, amikor a nővér belépett a szobába. A beteg rémült volt, és a nővértől kért segítséget: „Ne engedje, hogy elvigyen!”.
A nővér megijedt, de nem tapasztalt semmi különöset, nem tudta, mire gondol, így rákérdezett, mire a beteg maga fölé mutatott, és annyit mondott, hogy: „Az a feketeség” – felelte a beteg, és perceken belül halott volt.
 
A második történetünk szintén egy kórházi osztályon játszódik. A címe: „Hívás a halálból”
 
Főszereplője egy éjszakai műszakban dolgozó nővér. A kórházban feküdt egy férfi, aki állandóan hívta a nővéreket, legyen bármilyen apróbb vagy komolyabb gondja, este nyolckor halt meg, a testét utána fél tízkor szállították el. A várt nyugalom helyett azonban, este tíztől kezdve folyamatosan szólt a nővéreket hívó gomb. A nővérek közül az egyikük, aki történetesen hívő volt, végül megelégelte, és beviharzott az elhunyt kórtermébe, és veszekedni kezdett a semmivel. Felszólította a halott szellemét Jézus Krisztus nevében, hogy távozzon, hagyja őket békén, és legyen boldog a túlvilágon. Csodák csodájára az állandó hívás a halott szobájából abbamaradt.
 
Következő bejegyzésünkben még olvashattok kórházi kísértettörténetet. Kellemes borzongást!
Forrás: paranormal-encounters
Képek forrása: Tumblr

Gitta Sereg

Mindig érdekelt, hogy mit tudunk megosztani egymással, talán ezért is írok. Hobbijaim: a kreatív írás és a mitológia, meg a főzés-sütés. Itt az előbbi kettővel ismerkedhettek meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: