Karácsonyi kísértettörténet: a templom szelleme

Hiába a karácsony az egyik legkedvesebb ünnepünk, a természetfeletti jelenségek sem állnak tőle távol. Gondoljunk csak Dickens Karácsonyi énekére, amely tele van szellemekkel! Mára is egy valóságos karácsonyi szellemtörténetet hoztunk!

“Sohasem hittem a természetfeletti jelenségekben, de ha erre a furcsa eseményre gondolok mégis elborzadok. Körülbelül kilenc évvel ezelőtt történt az esemény Szamoában. Bújócskát játszottunk a többi gyerekkel az édesanyában falujában. Eléggé fiatal voltam, ezért mindenhová követtem idősebb unokatestvéremet. Az éjszaka közepe volt, a legtöbb gyerek elbújt a sötétben. Mivel én Ausztráliában éltem, ezért nem voltam hozzászokva a furcsa játékhoz.

Mégis belementem a játékba, és elrejtőztem. A temetőben bujkáltunk, amelyet csak a templom fénye világított meg. Vártuk, hogy megkeressen minket a fiú. Hogyha hallottuk lépteit, akkor mindannyian csendben maradtunk. A fiú a templomba sétált, mivel úgy gondolta, hogy a bátyja ott rejtőzhet. Később elmondta nekünk, hogy a templomban egy alakot látott, aki az oltárral szemben állt. Nem tudta, hogy a testvére-e az, hiszen háttal állt neki. Odafutott, és megtapogatta a fiú vállát, aki abban a pillanatban eltűnt, mire a barátunk elájult ijedtében.

Amikor rátaláltunk, azonnal értesítettük a szülőket, akik hazavitték a fiút. Soha többé nem játszottunk a temetőben. Később kiderült, hogy a fiú bátyja sohasem volt a templomban, otthon maradt aznap estére.
Ami a legfélelmetesebb az egészben, hogy a fiú az ájulás óta is betegeskedik. Bárki is volt aznap este a templomban, valószínűleg nagyon mérges volt, hogy megzavarták.”

Forrás: ParaNormal.About.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.