Igaz történetek, amik horrorfilmek lettek VII.

Most egy nagyon régi filmmel jelentkeztünk igaz történetes sorozatunkban. Ma az 1977-es Eaten Alive című film igaz háttértörténetét fogjuk boncolgatni. 

A harmincas években Joe Ball szeszcsempész volt és lányok futtatásával is foglalkozott egy csendes, texasi kisvárosban. Egy kis hotelje volt, amelynek hátuljába egy mocsaras kis tavat telepített, hogy szórakoztassa a hotel embereit. A tavat megtöltötte aligátorokkal és az emberek szeme láttára etette őket kutyákkal és macskákkal. Ez már eleve figyelmeztető jelként kellett volna, hogy szolgáljon, hiszen a motelben nagyon gyorsan váltakoztak a pincérek és a karbantartók is.

eaten-alive
1934 és 1938 között négy helyi nő tűnt el, miközben ott dolgoztak. A szomszéd hamarosan feljelentette Joe-t, hogy borzalmasan bűzlik a helyszín, ezért a rendőrség leellenőrizte Ballt. Ugyan bizonyíték nem volt arra, hogyan is etette Joe az aligátorokat, de a történetnek igazi híre ment. Ez ihlette az Eaten Alive című filmet, amelyben a motel tulajdonosa úgy szabadul meg az emberektől, hogy megeteti kedvenc háziállatával őket.

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.