Hogyan javítsd a karmádat 2016-ban

Mindenki szeretné, hogyha a sorsa jobbra fordulna. De mit is tehetünk azért, hogy jobban alakuljanak a dolgaink? Hogyan húzhatjuk magunk felé a jót? 2016-ban szeretnéd, hogyha minden jobb lenne? Akkor most hoztunk hét tippet is, amivel dolgozhatsz egy kicsit a karmádon. 
A karma maga egyébként a buddhizmusból és a hinduizmusból ered, és rengeteg mindent jelent az embereknek. Sokan úgy gondolják, hogy a karmát az előző életeinkből hozzuk, amelyek hatással vannak a mostaniakra. De hogyan is lehet ezen javítani?

1. Tedd a helyes dolgot!
Hallgass a szívedre, amikor döntést kell hoznod és tegyél fel magadnak sok kérdést. Főleg olyanokat, hogy: a döntésem rossz lehet másoknak? Ez a legjobb megoldás? Szeretném, hogyha mások ezt tennék velem? A rossz mindenképpen rossz, és ezt mindenki tudja a szíve mélyén. Hogyha valamit rossznak érzel, akkor ne tedd meg. Hogyha döntést hozol, akkor ragaszkodj ahhoz.

an-eye-for-an-eye

2. Gyakorold az empátiát
Fontos megérteni, hogy az emberek nagyon összetett lények. Hogyha valakivel találkozol, aki mérges vagy utálatos, akkor érdemes a színfalak mögé is nézned. Lehetséges, hogy ezek az emberek veszteségeket szenvedtek el, amelyek hatnak viselkedésükre. Az élet senkinek sem könnyű. Mindenki szenved egyik vagy másik pillanatban. Ahelyett, hogy haragoddal fokoznád a helyzetet, inkább mosolyogj vagy nyújts segítő kezet.

empathy-karma

3. A bukás nem rossz karma
Hogyha valami nem sikerül, amire vágysz, akkor próbáld meg újra. Thomas Edison mondata: “Nem buktam el, csak kipróbáltam 10 ezer utat, ami nem működött.”  Hogyha valami nagyon fontos, akkor próbálkozni kell a siker érdekében. 

failure-is-part-of-success

4.  Azt aratsz, amit vetsz
Hogyha rengeteg negatív energiát küldesz a világ felé, akkor ezt is kapod vissza. Próbálj meg a pozitív dolgokra fókuszálni. Legyél hálás a jó dolgokért, amelyek elértek téged.

reap-what-you-sow

5. Legyél kedves
A legkisebb kedves cselekedetet is jó karmát hoz. Gondolj olyanra, hogy például magad elé engedsz egy autót, lehetséges, hogy éppen egy orvos rohan a munkába és ezzel a három perccel életet mentettél. De lehet, hogy valaki éppen állásinterjúra siet vagy a gyerekért rohan az iskolába.

be-kind-karma

6. Engedd el a múltat
Hogyha emlékekbe és rossz dolgokba kapaszkodsz, akkor nem engeded meg magadnak, hogy a jelenben legyél. Így nem látod meg a lehetőséget a fejlődésre.

let-go-of-the-past

7. Ne keress örömet mások szerencsétlenségében
Hogyha mégis így teszel, akkor rontod a saját karmádat. A bosszú negatív érzelem, amelyet jobb inkább empátiával helyettesíteni.

revenge

forrás: GhostDiaries

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.