Hat kevésbé ismert rejtély

Mára hat különleges rejtélyt hoztunk el nektek! Olvassátok szeretettel!

6-lesser-known-mysteries

6. Teleportálás

Swami Rama a Himalájában vizsgálta a különleges jógik életét. Egyik könyvében egy jógi szuperképességét taglalja, aki azt állítja, hogy képes teleportálni. Állítólag egy alkalommal kedvenc ételét Londonból egy németországi szállodába teleportálta magának. Állítása szerint egy perc alatt megjelent a jógi által teleportált étel Swami Rama előtt. Sőt, ő maga is megtanult tárgyakat teleportálni. Swami Rama emellett nyugati tudósokat is megtanított arra, hogyan kontrollálják a testüket.

5. Zene által vezérelt eső

A legenda szerint az énekes, Tansen esőt fakasztott a Maghmalhar Raga éneklésével. A furcsa esemény 1982 októberében történt meg Madras városában. Ugyanezt megismételte  Amritavarshini Raga is, a hegedűművész, Kunnakudi Vaidyanath az oldalán. Állítólag ez a kísérlet 15 napos esőt hozott. Hasonló dolgot tapasztaltak 1985 májusában is, amikor is egy jógi kétórás meditációval hozott esőt Bangalore városára.

4. Időjárás kontroll

A volt indiai diplomata, Apa Pant 1974-ben publikálta önéletrajzi könyvét, amelyben hosszasan ír az időjárás-manipuláló képességeiről. Ezen tapasztalatait a tibeti utazásai során gyűjtötte. Állítólag különleges képességei nyomán ő maga lett a Dalai Láma egyik hivatalnoka, és meg is kérték, hogy bizonyos mantrákkal és rituálékkal változtassa meg az időjárást.

3. Misztikus üzenet

1882-ben egy brazil hadihajó egyik katonája, Araguari üvegpalackot fogott egy halászhálóval. A palackban üzenetet talált a Sea Hero nevű hajóról, akik azonnali segítséget kérte. Araguari azonnal ki akarta vizsgálta az esetet, és azt találta, hogy a Sea Hero bizony sodródni kezdett. Egy csapatot küldött a hajóra, hogy letartóztassák a felkelőket. A másodtiszt megköszönte a segítséget, de mélységesen megdöbbent, honnan s tudhat a kapitány ilyesmiről. Ő erre csak azt mondta, hogy egy üzenetre válaszolt. A másodtiszt erre bevallotta, hogy sosem küldött senki sem üzenetet. Később kiderült, hogy az üzenet tizenhat évvel korábban íródott.

2. Emberi elem

1985-ben egy különös férfiról tettek jelentést az újságok. A 28 éves Satyaprakash  ugyanis képes volt elektromosságot generálni a testével. A férfi a doktori disszertációját írta, amikor felfedezte a képességét. A férfi állítása szerint nagyon szigorú légzéstechnikával érte el mindezt, amivel képes lett felvillanyozni egy 50 wattos villanykörtét. A férfit nagyon sokat vizsgálták a biofizika témakörében.

1. A zümmögő ház

Yugin Bin Kovsky nagyon különleges házat birtokol a New York állambeli Rotterdamban, amely folyamatosan zümmögő hangot ad ki. A ház lakóinak ugyan fogalma sincs, hogy mikor is kezdődött a furcsa hang, azonban a lakókban fej és fogfájást idézett elő.
A General Electrics azonnal elkezdte kivizsgálni az ügyet, azonban nem sokra jutottak. Azóta több száz ember látogatta meg a házat, és mindenki állítja, hogy hallják a különös zümmögést.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.