Furcsa és tragikus történetek lottónyertesekről

Amikor a lottónyereményre gondolunk, csak azt tudjuk elképzelni, hogy ezután az emberek élete már teljesen gondtalanná lesz. Azonban rengeteg lottónyertes története inkább csak elképesztően bizarr. Most ilyeneket hoztunk nektek!

Donna Campbell
2007-ben felbukkant egy sztori Floridában, ami mindenkit megdöbbentett. Donna Campbell férje, Arnim Ramdas repülőgépszerelőként dolgozott. A felesége egyszer elkezdett gyanakodni, hogy férje viselkedése megváltozott, és azt találta a Google keresése közben, hogy Ramdass 10.2 millió dollárt nyert a lottón, amit sose mondott el a feleségének. Ráadásul fel is szívódott, mielőtt felesége elválhatott volna, vagy követelhette volna a részét.
Derek Ladner
Derek Ladner teljesen normális 57 éves embernek számított, akinek azonban igencsak rossz volt a memóriája. Ladner megtette 2007-ben is a szokásos számait a lottón, és elképedve vette észre, hogy nyert. Ráadásul utána észrevette, hogy két szelvényt is vett, ezért még egyszer nyert.
William ‘Bud’ Post
Ha a legszomorúbb lottós történetet szeretnénk előrántani, akkor érdemes William Postról is megemlékeznünk. A férfi 16 millió dollárt nyert 1988-ban a Pennsylvania állambeli lottón, de a nyeremény csupán borzalmakat hozott. A volt barátnője megpróbálta beperelni, egyik testvére pedig megpróbálta meggyilkolni, hogy övé legyen a pénz. Ráadásul a családtagok folyamatosan pénzt kértek tőle, így végül egy milliós adóssággal végezte be a történetet.
Timothy O’Brien
1995-ben Timothy O’Brien megölte magát, hiszen ráébredt, hogy a számai helyesek voltak, de nem váltotta be a szelvényt. Amikor ráébredt, hogy három milliót veszített, akkor egyszerűen főbe lőtte magát. A legborzalmasabb a történetben, hogy elnézte a számokat, és csak 50 ezret nyert volna.
Billie Bob Harrell
1997-ben a texasi Billie Bob Harrell 31 millió dollárt nyert a lottón. Az elején minden jól is ment. A férfi vett kocsit, házakat, azonban a költés hirtelen kiesett az irányítása alól. A férfi mindent elköltött, és teljesen elszegényedett. Emiatt öngyilkosságot is követett el.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.