Földönkívüliek régi festményeken?

Igazán érdekes, de a csészealjak ábrázolása egyáltalán nem a modern kor sajátja. Most bemutatunk pár festményt, amelyeken UFO-k jelennek meg. 

A reneszánsz kor pár festményén is láthatjuk a klasszikus csészealjakat, amely azt a gondolatot kelheti bennünk, hogy a régebbi időkben is találkoztak az emberek furcsa jelenségekkel. Valószínűleg a festő saját maga tapasztalhatta a furcsa jelenséget.
Lehetséges , hogy ezekre a jelenésekre isteni magyarázattal szolgáltak akkoriban. Akár bejelenthették, hogy a furcsa égi jelenségeken angyalok szállnak le az égbe. Az emberek valószínűleg ezeket nem is kérdőjelezték meg, hiszen a papság megfelelő válaszokkal szolgált rájuk.

Régebben az emberek nagyon babonásak voltak, emellett egyáltalán nem lehetett repülőket látni az égen. Felmerülhet a kérdés, hogy ezek az ábrázolások bizonyítékai lehetnek-e a földönkívüliek látogatásának?
A 15. században a “Magnificat” című festményen Máriát láthatjuk, ugyanakkor a háttérben feltűnik egy kalap alakú tárgy, amelynek megjelenésére nincsen magyarázat. Emellett van egy 1350-ben készült festmény is, amelyen Jézus keresztre feszítése látható, emellett egy lángoló csillag belsejében egy embert fedezhetünk fel, amely pontosan egy űrhajó pilótájának tűnik.

Ezek a festmények azt implikálják, hogy alkotóik láttak hasonló jelenségeket, hiszen ebben a korszakban még nem léteztek repülők és katonai kísérleti gépek sem. Régen az ilyen jelenségeket látó embereket áldottnak, esetleg átkozottnak is címkézhették.

 

forrás: ParaNormalHaze

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: