Eredményhirdetés

Elérkezett a Halloween novellapályázatunk eredményhirdetésre. Elsőként mindenkinek szeretnénk megköszönni, aki megtisztelt bennünket írásával, és megszavazta nekünk a bizalmat, hogy megossza velünk történetét. Örültünk, hogy ennyi jó, borzongató történetet olvashattunk Halloween táján. Nem kevés örömet okoztatok nekünk írásaitokkal! Akinek nem sikerült bekerülnie idei kötetünkbe, annak jó hír, hogy a jövőben is szeretnénk hasonló pályázatot hirdetni!
 
Idén 15 novella kerülhet bele Halloween kötetünkbe, amelyek később elérhetőek lesznek az oldalon ingyenesen letölthető e-book formátumokban. A nyertes művek listája a következő:
 
Antal Zsolt: Holtjárók
Fenyves Barbara: Éjszakai találkozó
Habony Gábor: Létezhetetlen
Hornyák Szabolcs: A stoppos
Kékesi Veronika: Felelsz vagy mersz?
Puskás Raymond: Telihold
Puskás Raymond: Tizenegy óra
S.M. Kinda: Anya
Sütő Fanni: Mint a kámfor..
Szombathelyi Szilárd: Temetői történet
Szombathelyi Szilárd: Téves diagnózis
Takács Alexandra: Ne menj a közelébe!
Tessa R. Lambrick: Fogócska
Toronylakó: Emberek szemében
Török Dániel: Akác utca 67.
 
Ezúton is szeretnénk gratulálni nektek és minden kedves résztvevőnek! Reméljük, hogy kötetünk fog pár borzongató pillanatot szerezni az összes olvasóknak!


OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

5 thoughts on “Eredményhirdetés

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.