Érdekes történetek földönkívüliek látogatásáról I.

Március hónapban megszállnak bennünket is a földönkívüliek! Ezért elsőként hoztunk pár félelmetes történetet, amelyben idegenek látogattak meg embereket.

Betty és Barney Hill
Egyik éjjel Betty és Barney Hill hazafelé vezettek Kanadából, ahová nyaralni mentek. Először hullócsillagnak látták a különleges jelenséget, amely később felfelé kezdett mozogni. Mind a ketten kiszálltak az autóból, és a furcsaságot kezdték el figyelni, amely közeledni kezdett feléjük. Azonnal az autóba menekültek vissza, azonban a házaspár azt állítja, hogy két óra teljesen kiesett a fejükből. Emellett óráik is megálltak az eset során.

Az orosz politikus elrablása
Egy orosz politikus, Kirsan Llyumzhinov állítása szerint a kilencvenes években elrabolták a földönkívüliek. Állítása szerint a sárga ruhát viselő űrlények átlátszó űrhajókkal érkeztek. Az orosz politikus nem értette a beszédüket.

Elrablás Kentuckyban
Három nő vezetett Stanford közelében, amikor elrabolták őket a földönkívüliek. Érdekes módon később hipnózis alatt mind a hárman pontosan ugyanazt a történetet mondták el. Emellett a hazugságvizsgálaton is átestek. Az bizonyos, hogy ők teljesen elhiszik, ami velük történt. Még érdekesebb, hogy sokan számoltak be fényekről az égen, amikor a nőket elrabolták.

Fények Texasban
Egy férfi állítólag elmenekült a földönkívüliek karmai közül. A férfinek fotói is voltak állítása bizonyítására, amelyek nem voltak annyira meggyőzőek. Mások is azt állítják, hogy egy hatalmas UFO-t láttak Texas államban a Dyess bázis környékén.

Alienek látogattak egy alvó férfi nappalijába
Peter Khoury a kanapéján aludt, majd arra ébredt, hogy két különös nő látogatott a lakásába. Egyiküknek szőke haja volt, a másik ázsiainak nézett ki. A szőke nő többször is a melleihez nyomta a férfi fejét, aki erre leharapta a mellbimbóját. A nő nem igazán reagált a vérző sérülésre, hamarosan el is hagyták a lakást. Később a férfi szőke hajat is talált a homlokán.Igaz, hogy Khoury akkoriban fejsérülést szenvedett, azonban ez a hajat nem magyarázza meg.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.