Egy régi pszichiátria, amitől libabőrös leszel

Nincs is rosszabb annál, amikor egy olyan világban rekedsz, ahol már nem kéne lenned. Állítólag a Bethany House-ban rengeteg szellem jár kel. A félelmetes helyszín East Highlanden található.

Creepy-hallway-of-the-haunted-Bethany-House-mental-hospital-ruins-in-Highland-California

Állítólag a helyszínen főleg ellenséges és veszélyes szellemek találhatóak, hiszen ezek az emberek rengeteget szenvedtek már életükben is. A Bethany ház ugyanis fénykorában pszichiátriaként szolgált. Sok beteget bántalmaztak és rosszul is bántak velük, így csak fokozták a szenvedésüket.

Graffiti-within-the-confines-of-the-haunted-Bethany-House-mental-hospital-ruins-in-Highland-California

A helyiek között rengeteg legenda terjed a helyszínen. Sokan beszélnek egy férfiről, akin sokkterápiát alkalmaztak, de egyik éjjel sikerült elcsennie egy kést egy idősebb embertől. A férfi tele volt haraggal, ezért megölt egy biztonsági őrt, mielőtt kioltotta saját életét. Állítólag ennek a betegnek a lelke is a pszichiátria falai között rekedt. És ez csak egy a sok félelmetes entitás közül.
A helyszínre még bántalmazott terhes lányokat is befogadtak, hogy megvédjék őket. Az egyik történet szerint egy nővér tovább kínozta ezeket a lányokat, sok esetben el is veszítették a bántalmazás miatt a kisbabájukat. De végül egy nő rátámadt a nőre és megölte, akinek a lelke továbbra is a szobákban van.
Néhányan azért vannak olyan bátrak, hogy mégis bemennek a romok közé. Sokak közülük egy középkorú nőt látott a helyszínen. Állítólag a nő kontrollálhatatlanul nevet, a szeme pedig teljesen fekete.

Beware-the-ghosts-of-the-Bethany-House-in-Highland-California

You-may-find-yourself-unable-to-leave-the-haunted-Bethany-House-mental-hospital-ruins-in-Highland-California

Néhány felfedezőnek még vágásnyomok is jelentek meg a testén, miután meglátogatta a Bethany házat. Egy történet szerint egy fiatal fiú is meglátogatta a helyszínt, aki egyáltalán nem hitt a szellemekben. Állítólag bement a romok közé, de sohasem jött elő onnan.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: