Egy ember, aki halhatatlanná akart nevelni egy babát

James Schafer azt állította, hogy képes egy babát halhatatlanná nevelni. Sikerült-e a terve? Valószínűleg mindenki sejti a választ. 

Jean baba egy olyan szervezeten keresztül jutott a szekta vezetőjéhez, amely segítette a hátrányos helyzetű gyermekeket, akikről szüleik nem tudtak megfelelően gondoskodni. Schafer hazavitte a babát hatalmas házába, amely Long Islanden helyezkedett el. Ez a kúria volt a megfelelő hely egy halhatatlan ember felneveléséhez.
Schafer egy különös szektához tartozott, amely hamarosan felhívta magára a figyelmet. A kislány nem ehetett húst, nem ihatott teát és kávét. A dohányzásra és az alkoholfogyasztásra is nagy figyelmet kellett fordítani a későbbiek során. Nem használtak fűszereket, mustárt vagy ecetet sem. A szektába lehetett csatlakozni is egészen borsos áron. Mai árakra levetítve körülbelül egymillió forintnak megfelelő összeget kellett fizetni a belépésért. Hogyha Jean babát akarták meglátogatni, akkor szintén érdemes volt némi pénzt is vinni. Ezért azonban beléphettünk a Végtelen Egyetemes Elmék közé.

A halhatatlan csecsemő felnevelése nem is volt olyan bonyolult, mint gondolnánk. Jean babának saját gondozói voltak, aki folyamatosan megvédték a negatív gondolatoktól. Nem tudhatta meg, hogy létezik halál, esetleg betegségek, amíg elég idős nem lett, hogy feldolgozza ezeket. Ezzel a filozófiával akarták felnevelni, majd felnőttként átvette volna a szekta irányítását, mint halhatatlan vezető. Azonban, amikor 15 hónapos lett, akkor a szülei pert indítottak, hogy visszakapják őt. Mivel Schafer maga sohasem adoptálta hivatalosan a kislányt, ezért a szülők visszakapták lányukat, édesanyja pedig felhagyott a halhatatlanná neveléssel.
Schafer pozitív gondolkodása sem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza börtönbe kerülését. Csalás miatt került oda összesen öt évre.
Jean baba sohasem lett halhatatlan, de mára boldog házasságban él.

forrás: KnowLedgeNuts

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.