Egy édesapa, aki ikerlányaival riogatja az embereket

Ennek az angol apukának mindenképpen különleges humora van, ugyanis egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy ikerlányaival, Poppyval és Isabellával kreálja újra a Ragyogás ikonikus jelenetét. 

Martin Hughes megtanította lányainak, hogy fogják egymás kezét és szépen, nyugodtan álljanak egy londoni hotel folyosóján. Ráadásul még arra is megkérte a lányokat, hogy ezt mondják: “gyere és játssz velünk”. Múlt héten a képek igencsak népszerűek lettek a Twitteren, és a lányok ténylegesen megijesztettek pár hotelben lakót. Aranyosak, ugye?

forrás: BoredPanda

 

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Egy édesapa, aki ikerlányaival riogatja az embereket

  • 2017-09-02 at 5:44 PM
    Permalink

    Csak nehogy az egyik ilyen riogatás rosszul süljön el, és a kislányokat baj érje. Sosem lehet tudni, ki hogyan reagál majd félelmében. Főleg Amerikában, ahol minden második embernek van fegyvere… És a filmekből már jól tudjuk, hogy még a semmire is képesek lövöldözni, ha azt hiszik, azzal megszabadulhatnak a félelmetes valamitől…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.