Creepypasta egy különös rituáléról

Most egy olyan rituálét mutatunk nektek, amely több száz éves múltra tekint vissza. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy ezt ne próbáljátok ki, hiszen potenciális veszélyeket foglal magában. 

Image Credit: iStock/shaunl

Megnevezetlen forrás szerint a rituálét pontosan hajnali négykor kell elvégezni egy temetőben, mauzóleumban, esetleg olyan helyen, ahol holtakat tesznek nyugovóra. A ceremóniát a sötétben kell végrehajtani (nem vigyél zseblámpát, gyertyát, de gyufát sem) és muszáj tökéletes csendben lenni. Kapcsold ki a telefonodat, és minden videó és hangfelvevő berendezést. Tilos felvenni a történéseket, ha ezt megszeged, akkor borzalmas dolgok történhetnek.
Hogyha kiérsz a temetőbe, menj a kiszemelt sírhoz, térdelj a földre és helyezkedj szembe az elhunyt fejfájával. Csukd be a szemed és ismételd a következőket:

Obsecro autem vos de sepulchro tuo,

Ex aeterna tua somnus,

Aperi oculos tuos et animo!

Ami valami ilyesmit jelent: könyörgöm neked a sírodról/örök álmodból/nyisd ki a szemed és az elméd!
Tartsd a szemedet csukva, várj türelmesen és nyugodtan. Ha az elhunyt beszélni akar hozzád, akkor nyomást fogsz érezni a karodon. De bármit is érzel, ne nyisd ki a szemed, amíg el nem engedték a karodat.

Image Credit: iStock/BalazsKovacs

Amikor már nem érzed az érintést, akkor kinyithatod a szemedet. Állítólag az a személy, akivel kapcsolatot akartál teremteni, előtted lesz, mintha tükörbe néznél. Pont úgy néz majd ki, ahogy emlékeztél rá, de semmiképp ne gondold azt, hogy ez ugyanaz a személy. Azonban a szemük nem lesz a helyén, helyette fekete körök foglalnak majd helyet.
Maradj ugyanolyan nyugodt, hiszen most beszélgetned kell vele. Kérdezd meg, hogy hogy van, mire valószínűleg at fogja válaszolni, hogy jól. Erre ugyanúgy válaszolnod kell, hogy te is teljesen jól érzed magad, köszönöd. A szerző szerint pontosan ezekkel a szavakkal kell válaszolni, hiszen bármi más felbosszanthatja a lelket, és akár meg is ölhet téged.

Image Credit: iStock/shaunl

Az elhunyt meg fogja kérdezni tőled, hogy megölelhet-e. A szerző szerint semmilyen körülmények között nem mondhatsz erre igent, hiszen, ha igennel felelsz, akkor a lélek leránt magával az alvilágba. Egyszerűen hagyd figyelmen kívül a kérdést, és mondd ezt: “szeretnék beszélni veled…”, és tedd hozzá annak a nevét, akivel társalogni szeretnél. Legyél udvarias, de határozott. Hogyha az alak bólint, akkor újra csukd be a szemed, és várd meg, amíg valaki újra megérint. Ebben az esetben az érintésnek melegek és kedvesnek kell lennie, és ahogy megérzed az érintést, kinyithatod a szemed. Ekkor már tényleg a szeretett személlyel leszel szemben.

Image Credit: iStock/wanderluster

Most elkezdhetsz normálisan beszélgetni vele, kedvesen és csendesen. Várj türelmese a válaszokra. Hogyha végeztél a beszélgetéssel, akkor csak el kell köszönnöd név szerint és mondanod, hogy “remélem, nemsoká találkozunk”. Aztán csukd be a szemed újra, és legalább tíz másodpercig maradj így. Amikor kinyitod a szemed, akkor már egyedül leszel.

Image Credit: iStock/nevarpp

Semmiképpen se próbálj meg mást mondani az elhunyt szerettednek, aki már meglátható. Ne sírd el magad, mivel ez újra előcsalhatja az elhunytat, és így örökre csatlakozhat hozzád az élők világában.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Creepypasta egy különös rituáléról

 • 2017-04-30 at 4:09 PM
  Permalink

  Te jó ég! Miért kell ilyeneket közzé tenni? A szellemvilággal játszani nagyon veszélyes! Felelőtlenség és butaság ilyet még megírni is. Főleg varázsigékkel.
  A holtakat hagyni kell. Ilyen alkalmakkor megnyílik egy átjáró ami nyitva is marad mert, hát arról már nem írsz, gondolom te sem tudod, hogy hogyan kell bezárni. Az átjárók közelében nem az elhunyt szeretteink vannak, mert ha minden rendben van akkor ők már jó helyre kerültek, hanem olyan alantas démonok akik játszva leutánozzák a szeretteink hangját szokásait. Ezek a mi energiánkból táplálkoznak és előszeretettel jönnek át a világunkba, bajt okozni. Általában arra a személyre vagy a közeli ismerőseire tapadnak rá, aki megnyitotta az átjárót. Ha szerencséje van akkor csak csendben szívja az energiáját és észrevétlenül állítja át az érzelmeit annak megfelelően, hogy milyen táplálékra van szüksége. (agresszió, féltékenység, félelem, irigység vagy öngyilkos hajlam, stb.)
  De vannak olyanok akik aztán komoly veszélyt hoznak a tudatlanra. Volt egy srác aki megidézett egy démont, látszólag nem sikerült neki. Évekkel később pedig elkezdődtek nála a rémálmok amikor is a barátnőjét falatozta éjszakánként. Amikor felébredt akkor a lányról le volt húzva a takarója és fel volt hajtva a ruhája, ott ahol az álomban evett belőle.
  Csak valódi, erre specializálódott látnok tudja bezárni ezeket az átjárókat és átküldeni a gonosz szellemeket vagy démonokat. Ne játssz a tűzzel mert bajt hozol emberekre, amiért majd felelned kell!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.