Christian Longo története

Jonah Hill és James Franco újabb közös vállalkozásba kezdett, amikor filmre vitték a True Story című filmet, amely Christian Longo történetét meséli el nekünk. A történetben Jonah Hill egy újságírót, Michael Finkelt alakítja, Franco pedig Longot, akit megvádoltak azzal, hogy megölte egész családját. Finkel úgy kerül a képbe, hogy Longo szökése alatt az újságíró nevét használja fel. A film teljes mértékben igaz történeten alapul, hiszen Finkel könyvet is írt a Longóval való kapcsolatáról. Az igazi sztori pedig igencsak hátborzongató.

Christian Longo 17 éves találkozott jövendőbeli feleségével, a 24 éves Mary Jane Bakerrel. A páros 1993-ban házasodott össze, mielőtt Longo viselkedése erőszakossá változott volna. Longo hamarosan lopni kezdett munkahelyéről, miközben megszületett három gyermekük: Zachery, Sadie és Madison. Longo saját üzletet nyitott 2000-ban, ahol szintén nem játszott tisztán. A rendőrség hamarosan fényt derített csalásaira, ezért a család Oregon államba költözött, ahol Longo próbaidejét töltötte, pénzük azonban egyáltalán nem volt.

FILE -- Christian Longo was sentenced in 2003 to death for killing his wife and three children on the Oregon coast.

Longo később a Starbucksban dolgozott, amikor felfedezte, hogy felesége megcsalja és vissza akar költözni Michiganba a gyerekekkel.  A következő nap Zachery testét felfedezték, amint a Yaquina öbölben lebegett. Később a középső gyermek testét is felfedezték. December 27-én két táskát találtak, amelyben Mary Jane és legkisebb lánya testét helyezték. Mind a kettejüket megfojtották. Ekkor Longo már útban volt Mexikó felé, ahol az embereknek azt mondta, hogy ő Michael Finkel a New York Times riportere. Körülbelül egy egész hónapig élt így, de később a hatóságok megtalálták.

27AFA94A00000578-0-image-m-26_1429327208035
Egy évvel később Longót elítélték a gyilkosságokért. A férfi azt állította, hogy felesége őrült meg, és megölte legidősebb gyermeküket. Elmondása szerint annyira felzaklatta a hír, hogy megölte másik két gyermeküket. A férfit halálra ítélték.
Később Longo bevallotta, hogy mindannyiukkal ő végzett. Longo a mai napig az Oregonban található halálsoron éli a napjait.

7cde6232a73c4e32_true-story03.xxxlarge

forrás: PopSugar

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: