Angol kísértetjárások, amitől biztosan libabőrös leszel II.

7. A Bodmin börtön szellemei
Azt állítják, a Bodim börtönben egy igazán gonosz szellem kísért. Ahogy belépsz egy csoporttal a börtönbe, azonnal érezheted a hideg érintését a válladon. A látogatók szerint egy női szellem is kísért odakint, sokszor azonban fiatal gyerekek sikolyait is lehet hallani. Ki szeretne ide látogatni?

6. Az Elvey farm szelleme
Pluckley egy aprócska falu, de mégis hírhedt borzongató történeteiről. Állítólag ez Nagy-Britannia legkísértetiesebb helye. A legfélelmetesebb dolgok az Elvey farm környékén történnek. A 18. század végén Edward Brett öngyilkosságot követett el, miután összeveszett feleségével. Az utolsó szavai ezek voltak: “Meg fogom tenni.”, és meg is tette, hiszen pár perccel később lelőtte magát. Állítólag a farm környékén a mai napig lehet hallani Brett suttogását.

5. A királyi hajó szelleme
1878-ban egy királyi hajó elsüllyedt a partok közelében. Csupán két ember élte túl a 366 emberes legénységből. Borzalmas tragédia volt, amely a mai napig megmozgatja a szellemvadászok fantáziáját.
Még ugyanezen a délutánon egy férfi azt állította, hogy látomása volt egy süllyedő hajóról. Később feltűnt egy szellemhajó is, amelyet Wight szigete közelében lehet néha látni. Állítólag a mai napig észlelik páran.

03

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: