American Horror Story: Cult

Láttátok az American Horror Story: Cult évadának első részeit? Mindenképpen elmondható, hogy ez ígérkezik a sorozat egyik legfurcsább évadának. Az bizonyos, hogy ebben az évadban is fontos szerepet játszanak a bohócok és őrületebbnél őrületebb karakterek kerülnek a középpontba. 

Twisty ebben az évadban is fontos szerepet játszik, emellett a másik legfontosabb vonulat a 2016-os amerikai elnökválasztással kapcsolatos. A Cult a 2016-os igaz történeteken alapul, amely az őrült szektákkal és az emberek legrejtettebb fóbiáival keveredik.


Twisty érdekes főgonosz, hiszen ismerhetjük szívszaggató háttérsztoriját is. Twisty gyerekkorában ejtették fejre, amely miatt maradandó károsodást szenvedett. 1943 kezdett el bohócként tevékenykedni, ahol egy féltékeny dolgozó kezdte azt terjeszteni róla, hogy gyerekeket molesztál. Twisty így elhagyta a cirkuszt, de sehol sem talált munkát, így öngyilkos akart lenni, amelynek eredményeképp az alsó állkapcsa leszakadt, és így groteszkül eltorzult az arca. Twisty és más bohócok most is kiemelt szerepet játszanak a filmben, mivel a főszereplőnek Allynek (Sarah Paulson) borzalmas bohócfóbiája van.
A Cultban nem lesznek természetfeletti történések, csupán az emberi elme legmélyebb bugyrai, ami néha sokkal félelmetesebb, mint bármely szellemtörténet. Az első rész alapján az évad nagyon ígéretesnek tűnik!

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: