Alagutak, ahová nem javasolt a belépés

Az alagutaknak és hidaknak mindig megvan a különleges aurájuk. Most olyan alagutakat és barlangokat fogunk mutatni nektek, ahová egyáltalán nem javasolt a belépés.

 Sensabaugh alagút
Az Egyesült Államok legfélelmetesebb alagútja Tennessee államban található, amelyet a húszas években építettek. Eredetileg a tulajdonosáról nevezték el, Edwards Sensabaughról. Sokféle verziója van ennek a különleges kísértettörténetnek. Az egyikben Edward egy hajléktalan embert engedett be otthonába, aki lopott tőle, amikor a férfi ezzel szembesítette, akkor a hajléktalan elrabolta a lányát, elvitte az alagútba, ahol megölte. A másik verzióban Edward maga ölte meg a lányát. Bárhogy is legyen, azt mondják, hogy Edward lánya kísért odabenn.

sensabaugh

A sikító alagút
A Sikító alagút egy rövid alagút, amelyet a Niagara vízesés közelében találhatunk Ontarióban, Kanadában. Állítólag itt egy kislány égett halálra. Állítólag a tűz a kislány házában lobbant, miközben szülei veszekedtek, a lány ruhája pedig lángokban állt. Berohant az alagútba, és megpróbálta eloltani a tüzet, de ennek ellenére is meghalt. A mai napig az alagútban ragadt a lelke. A legenda szerint, hogyha az alagút közepére mész és meggyújtasz egy gyufát, akkor azonnal elalszik, és hallani fogod a lány sikolyát. Rengetegen próbálkoztak ezzel még YouTube-ra is feltöltötték, de az eredmények nem lettek túl megbízhatóak.

screaming-tunnel

A kék szellem alagútja
A Merritton alagút még hosszabb, mint a Sikító alagút. A paranormális nyomozók idebenn kék ködöt fedeztek fel, így igazi célpontja lett a kanadai borzongást kereső embereknek. Sokan azt mondják, hogy idebent rengeteg szellem kísért, köztük van egy mérnök és egy tűzoltó is.

blueghost-tunnel

Moonville alagút
Ez a vasúti alagút Moonville-ben, Ohio államban található. Az alagút igencsak halálos volt az évek során, hiszen túl keskeny járdát biztosít a gyalogosoknak, akiket sokszor meglepett az elhaladó vonat. Pár embert sajnos halálra gázolt a vonat. Állítólag egy férfi még most is az alagútban vándorol.

moonville

Hoosac alagút
A Hoosac alagutat 1876-ben építették és Massachusetts államban található, emellett a leghosszabb alagút az Egyesült Államokban. Sajnos az 1800-as években nem igazán törődtek a munkások biztonságával, így a 24 éves építés alatt 195 haláleset történt. Emiatt rengeteg szellemtörténet van az alagúttal kapcsolatban. Egy férfi állítása szerint a szellemek lökték el egy elhaladó vonat elől.

hoosac

Big Bull alagút
A Big Bull alagútban történt pár haláleset. 1904-ben egy férfi esett le a vonatról. Nem sokkal később felütötték a fejüket a kísértettörténetek. Pár építész furcsa hangokat és sikolyokat halott odabent. bigbull

forrás: GhostDiaries

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.