A világ legfurcsább koponyái

Évszázadok óta érdekli az archeológusokat a régi emberek koponyája, csontozatai. Most olyanokat hoztunk, amelyek ténylegesen magyarázatra szolgálnak. 

Űrlényszerű koponya Mexikóból
Az archeológusok 13 nagyon furcsa koponyát találtak Mexikó nyugati részén. A koponyák körülbelül 945 és 1308 között kerültek a sírokba. Nagyon valószínű, hogy emberi koponyák. Ettől függetlenül nem ismernek semmilyen civilizációt, amely ilyen deformált fejjel rendelkezik. Néhány tudós úgy gondolja, hogy vallási rituálé keretén belül deformálódtak a csontok. A koponyák semmilyen betegségre nem utalnak. 

Alien-Skulls

A csillaggyermek koponya
A csillaggyermek koponya 900 éves és szintén Mexikóban találták. Sokan úgy gondolják, hogy az űrből származik, esetleg genetikai manipuláció következménye. A paranormális nyomozó, Lloyd Pye birtokában van. Ő fedezte el 1930-ban egy barlang alagútjában. A tudós rengeteg tesztet végzett a koponyán, aki úgy gondolja, hogy lehetséges, hogy egy földönkívüli lénynek és egy embernek a hibridje. A koponya rendkívül különbözik egy emberi fej formájától. 

Starchild-Skull

Űrlény koponya Bulgáriából?
A furcsa koponyát 2001-ben Bulgária hegyeiben fedezték fel. A DNS tesztek azt mutatták, hogy a koponya anyagi nem egyezik az emberi csontozattal. A koponyával együtt egy lemezszerű dolgot is felfedeztek. A mai napig nem tudják biztosan, hogy a koponya híre kacsa vagy sem. 

Alien-Skull

A szarvas koponya
Az ominózus, szarvakkal rendelkező koponya híre újra és újra felbukkan, de a mai napig nem tudják, hogy kacsa a hír vagy sem. A koponyát elviekben az 1880-as években találták. 

humanskullhorned

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: