A legfélelmetesebb dolgok, amik az interneten történtek

A Craigslist nevű internetes oldal elképesztően népszerű az angolul beszélők körében. Találhatunk rajta állásokat, lakáshirdetéseket, megvásárolható bútorokat, mindent, amit csak szeretnénk. Ezekre az oldalakra bárki feltöltheti a saját tartalmát, még a pszichopaták is. Most hoztunk három félelmetes történetet, ami a Craiglisten történt meg.

3. Az újonnan házasodott sátánista gyilkos

2013 novemberében a 42 éves Troy LaFerrara társaságot keresett magának az interneten. Laferrara Miranda Barbourral egy pláza parkolójában találkozott Pennyslyvaniában először. Amikor Laferra beszállt Barbour autójába, akkor már a nő férje is ott várta, aki egy takaró alatt rejtőzködött. Egy zsinórt tekert a férfi nyakára, miközben Miranda húsz alkalommal szúrta belé a kését autójuk belsejében. A páros ezután elrejtette a testet és kitakarította az autót. Később Barbour elmondta, hogy két férfi is visszautasította a randevút az utolsó pillanatban. Később a nő bevallotta, hogy 22 férfival végzett hat év alatt, akiket a sátán oltárán áldozott fel. 

satanist-murder-craigslist

2. A gyilkos pszichopata esete

A horror akkor kezdődött, amikor egy Craigslist hirdetés rossz irányt vett. 2014 júliusában a 18 éves terhes anyuka, Brooke Slocum és barátja, Charles Oppenneer felvette a kapcsolatot Brady Oestrike-al, és válaszoltak egy egyszerű hirdetésre, amelyben Brady barátnőt keresett. A dolgok akkor vettek rosszt irányt, amikor Oestrike Slocum és barátja lakására ment a parkos találkozás helyett. A további részletek nem teljesen tisztázottak A rendőrség elmondta, hogy Oestrike öt napig tartotta túszul a lányt, mielőtt megfojtotta volna. A rendőrség megtalálta Oppenneer testét is lefejezve, akinek a fejét sohasem találták meg. Az igazi motivációt sohasem találták meg, de Oestrike otthonában rengeteg fegyvert és bizarr tárgyat találtak. 

craigslist-murders1

1. Egy állapotos nő tragikus története
Michelle Wilkins hét hónapos terhes volt, amikor válaszolt egy hirdetésre, amelyekben babaruhákat hirdettek 2015 márciusában. A találkozó éppen eléggé ártatlanul kezdődött. Wilkins SMS-t küldött az eladónak, akivel hamarosan találkoztak is. Dynel Lane megkérte Wilkinst, hogy menjen el, és nézze meg a babaruhákat. Azonban a nő brutálisan megtámadta Wilkinst, majd felnyitotta a méhét egy konyhai késsel, és kivette a csecsemőt belőle, majd véresen otthagyta a pincében. Szerencsére Wilkinsnek sikerült bezárnia magát, hogy ne bántsa többé a nő, amíg Lane berakta a kisbabát a fürdőkádba. A történet még félelmetesebbé vált, amikor Lane később megjelent véresen a kórházban a férjével és a halott babával. Mind ketten az állították, hogy a baba az övék, de sajnos Lane elvetélt.
Eközben a rendőrség megtalálta a pincében Wilkinst, aki segítségért kiállított. A nő túlélte a támadást, de a kisbaba sajnos nem. 
Ráadásul ez az eset 2010-ben is megtörtént egy másik nővel, aki ugyanígy babaruhás hirdetésre válaszolt.

Dynel_Lane

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.