A Facebook leghátborzongatóbb esete

2011-ben nagyon furcsa esemény történt a Facebookon. Emberek százait ijesztették meg Karin Catherine Waldegrave igencsak érdekes üzenetei. A bejegyzések összeesküvés-elméleteket indítottak útjának, azonban nem is az volt az érdekes, hogy miket mondott, hanem, hogy azt hogyan is tette. Karin saját magával folytatott beszélgetést a közösségi oldal szeme láttára. Húsz óra alatt 500-700 közötti üzenet érkezett hozzá. Nemsokára az üzenetek abbamaradtak és el is távolították őket Karin Facebook fiókjával együtt. Azonban a kérdés megmaradt: mi is történt Karin Catherine Waldegrave-vel?

A Facebook profilja alapján Karin Kanadában, London városában született és Torontóban tanult az egyetemen. 2011-re már doktorizott és emellett rengeteg nyelven beszélt: franciául, angolul, észtül, oroszul, latinul, németül és litvánul is. Bizonyítékként szolgált az is, hogy néha más nyelveken kommunikált saját magával. Azonban a legtöbb bejegyzése angolul volt. Egy-egy normális bejegyzésre harmincasával írta a furábbnál furább válaszokat saját magának.

Koherens és inkoherens bejegyzések követték egymást. Természetesen a legtöbben arra gyanakodtak, hogy a hölgy elveszítette az eszét. A legtöbben skizofréniára gondoltak az üggyel kapcsolatban az online fórumokon. Rengeteg érdekes beszélgetését megosztották a Facebookon.
Érdekes, hogy a képei között csak olyanok találhatóak, amelyeken valamilyen károsodás észlelhető.

Karin később az FBI-t és a CIA-ét emlegette bejegyzéseiben. Azt mondta, hogy folyamatos megfigyelés alatt tartják a fekete ruhás alakok. Sokan úgy gondolták, hogy az eset összekapcsolódik a hírhedt kormányprojekttel, amelyet MKUltrának neveznek. Azonban bejegyzései hamarosan teljesen elveszítették értelműket.
Az értelmetlennek tűnő, hosszadalmas bejegyzések percekkel egymás után követték egymást, amely felveti azt a kérdést is, hogy valamely ügyes programnak köszönhetőek-e. Sokan úgy gondolják, hogy egy ilyen okos masina csatlakozott rá a Facebookra és kódolt üzeneteket hozott létre.
Lehetséges, hogy Karin Catherine Waldegrave profilja egy ügyes kémeszköz? Vagy csupán valaki egy mentális betegséggel küszködve használta a közösségi oldalt?
Bármit is gondolj egyetlen dolog biztos: a fiókot törölték, és senki sem halott azóta Karin Catherine Waldegrave-ről.

forrás: Ghosttheroy

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.