A Barbie, aki figyel téged

A Mattell egy igazán elképesztő Barbie újdonsággal állt elő, amely képes felvenni a gyerekek hangját, majd feltölteni az internetre. Az újdonság idén ősszel érkezik. Az új Barbie képes lesz arra, hogy beszélgessen a gyerekekkel, ráadásul meg is figyelhető velük bárki.

Persze az igazság az, hogy nincs arra bizonyíték, hogy ezzel a Barbie-val lehet majd kémkedni a gyerekek után, de az bizonyos, hogy a szerkezet képes az internettel is kommunikálni. A babát először jótékonysági célokra készítették, de később felfedezték, hogy gyerekeik hangja az internetre is felkerül. A baba kihallgatja a gyerekeket, majd valahogy átalakítja a szavakat, így lesz képes a jövendőbeli beszélgetésekre.
Most hoztunk egy videót is a különleges Barbie-ról. A babák sokszor félelmetesnek tűnhetnek, de még borzalmasabb a helyzet, hogyha tudjuk, hogy a baba biztonsan figyel bennünket.

forrás: GhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: