10 rémisztő videó, amitől álmatlan lesz az éjjeled I.

Hogyha éjjel nem jönne álom a szemedre, akkor ajánlunk a figyelmedbe 10 rémületes videót, amely tovább fogja fokozni az álmatlanságot! 🙂

10. Edward Muscare: Pretty Woman
Hogyan is lehet az ismert 1964-es sláger félelmetes? Talán hogyha hozzátesszük, hogy egy furcsa, öreg bácsi énekli, akinek az igazi neve Edward Muscare, aki egyébként regisztrált szexuális zaklató. A férfit teljesen eltiltották az internet használatától, de a videó ennek ellenére nagyon népszerű lett az interneten. Edward viszont visszakerült miatta a bíróság elé. Sohasem lehet tudni, hogy mi is lapul egyes emberek mosolya mögött.

9. Agamemnon Counterpart
Ez a furcsa videó csupán másfél perces mégis rengeteg kérdést vet fel. Miért üvölt és nevet valaki? Milyen hangok vannak a háttérben? A készítő, Jason Kovac semmit sem árul el róla az interneten.

8. Ebédlő vagy nincs ott semmi
David B. Earle egy Dániából származó filmes, akinek egyre több munkája van. A legismertebb erről az egyetlen perces felvételről. Érdekes játékra invitálja a filmecske a nézőt: végtelenítve kell nézni a videót. Hogyha így teszünk, akkor nincsen kezdete vagy vége, nem lehet érzékelni ezeket. Rengeteg minden van ebben a felvételben, ami kísértheti a nézőt.

7. Wyoming incidens
1987. november 22-én este két helyi csatorna sugárzása lett megzavarva Chicago környékén. A helyi bemondó egy furcsa üzenettel lett megzavarva. A videóban láthatóak szürkés arcok, amelyek furcsa arckifejezést öltenek.

6. A baba sokat nevet
A játékbabák maguktól értetődően félelmetesek. Azonban ez a régi reklám mindent felülmúl. A borzalmas baba nevetése bárkinek az álmát kísértheti.

forrás: ListVerse

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.