10 misztikus város legenda videofelvételekről I.

Biztos sokan emlékeztek a Kör című filmre. Akit a mozi megijesztett azoknak mindenképpen ajánljuk a mai listánkat. Ugyanis mára félelmetes városi legendákat hoztunk különleges videofelvételekről.

10. A szélhámos
A szélhámos városi legendája 2009 óta kering az interneten. A videó állítólag embereket mutat, akiket megkínoztak vagy meggyilkoltak.Állítólag a felvétel nézői hányingert, traumákat, éjszakai rémálmokat, depressziót éltek át, páran pedig öngyilkosságot is elkövettek.
A videóban kisbabákat is feláldoznak sátáni rituálékon. Páran megpróbáltak másolatot készíteni a felvételről, azonban sohasem sikerült. Állítólag az 1930-as években vették fel a filmet. Sokak állítása szerint az internet egyik legfélelmetesebb videója. Páran azonban csak városi legendának, esetleg teljes hoaxnak tartják.

9. A szellemautó
Évekkel ezelőtt bukkant fel egy felvétel az interneten, amelyen a rendőrség üldöz egy autót Garden City városában, Georgia államban. A videón látható az üldözés, majd az autó eltűnése is. A sofőr sohasem került elő. Sokan megvizsgálták a felvételt, azonban nem találtak kielégítő magyarázatot a misztériumra.

8. Vörös köd
A SpongyaBob igencsak népszerű rajzfilm, amellyel rengeteget keresett a Nickelodeon. Az egyik szereplőt Tintás Tunyacsápnak hívják. Hiába a műsor gyereknek készült, mégis egy furcsa városi legenda ütötte fel a fejét 2004-ben Tunyacsáp öngyilkosságáról. Állítólag létezik egy epizód, amelyben a Tintás véget vet az életének.
Egy skót animátor, Andrew Skinner 2004-ben egy Vörös köd című epizódot alkotott, el is küldte Hollywoodba, de az ott dolgozók felfedeztek egy sötét titkot a felvétellel kapcsolatban. Az epizód teljesen ártalmatlanul kezdődik. Tunyacsápot egy ügynök keresi fel a házában, amikor is elmondja, hogy a Vörös köd hamarosan leszáll, mire a karakter összezavarodik. Később Tunyacsáp tömeg előtt játszik a klarinétján, amelyet SpongyaBob hangosan kigúnyol, ezért a szereplő igen mély depresszióba süllyed.
Később Tunyacsáp otthon ül a házában, kiüresedett tekintettel, majd a felvétel megszakad, és egy halott fiú képét láthatjuk, majd egy halott kislány is feltűnik. A videón megnézhetjük, ahogy a fiút megcsonkítják, később Tunyacsáp is megöli magát.
A videót állítólag Andrew Skinner készítette, akit kilenc gyilkosság miatt tartóztattak le. Az áldozatok közé tartozott a két gyermek is a felvételen. A hollywoodi animációs film készítőket olyannyira felzaklatta az eset, hogy páran kórházba is kerültek.
Később egy gyakornok tette fel az internetre a felvételt, amelyet hamarosan eltávolított a rendőrség. Az eset egyébként teljesen ködbe veszett.

https://www.youtube.com/watch?v=RWSzuGNop70

7. Chaplin időutazása
A Cirkusz egy némafilm, amelyet Charlie Chaplin írt és rendezett. A film hatalmas siker volt 1928-ban. 2004-ben kiadták DVD-n, amely mellé extrát is mellékeltek. Ezen a film premierjét láthatjuk. Érdekes, hogy a felvételen feltűnik egy nő, aki kabátban és kalapban áll, és egy fekete tárgyat tart a fejéhez. Ahogy sétál láthatjuk, hogy mobilon beszélget, amely képtelenség, hiszen 1928-ban készült a videó. A kérdésre nincs megfelelő magyarázat.

6. Groupie 
Talán Marilyn Masonnak köszönhetjük az internet legfelkavaróbb felvételeit, hiszen videói sok esetben agresszívak. A legrosszabb ezek közül a Groupie nevű felvétel, amelyet az 1996 és 1998 között rögzítettek. A videó középpontjában egy lány szerepel, aki sokkoló cselekedeteket hajt végre. Állítólag végül a lányt meg is kínozzák és vér is folyik. Csak hárman ismerhették még a félelmetes felvételt, amelyből részletek szivárogtak ki.
forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.