A zuhanyzós sört arra találták ki, hogy a fürdés közben igyál

Hogyha alapozni szeretnél egy vad éjszaka előtt a barátaiddal, akkor a zuhanyzós sört neked találták ki, amit egy svéd sörfőzde talált ki. A PangPang a Snask nevű kreatív céggel találták ki a dolgot. 

A zuhanyzó talán nem a legjobb hely ara, hogy kiélvezzünk egy jó hideg és kellemes sört, de ennek ellenére rengetegen teszik ezt. A legrosszabb a dologban az, hogy általában nagyon gyorsan történik a dolog, így nincs időnk kiélvezni a kedvenc sörünket. Éppen ezért a svédek pici, ám annál erősebb sört gyártottak a zuhanyzáshoz.

shower-beer

A zuhanyzós sör édes, de erős világos sör, amit pici üvegekben árulnak, hogy hamarabb felkészülhess az éjszakára. Nagyszerű ötlet, nem? Snask nagyon elégedett a sör fogyási rátájával, az emberek úgy fest, igazán szeretik a terméket.

shower-beer2

shower-beer3

forrás: OddityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.