Újabb félelmetes dolgok, amiket gyerekek mondtak

A gyerekek a legaranyosabbak, nemde? Ennek ellenére sokszor fura kérdéseket tesznek fel, máskor pedig annyira ijesztőek, hogy azt hisszük, hogy az ördög szállta meg őket. Most újra félelmetes mondatokat hoztunk gyerekektől!

 1. Az ötéves gyerekem ugyanazt a történetet mondja hároméves kora óta: “Emlékszem az előző anyukámra és apukámra, akik meghaltak, aztán megtaláltál. Az út szélén voltam, amikor rámtaláltál piciként. Volt egy kishúgom is, de ő is meghalt.”

creepy-kids-rocking-chair

2. A hároméves lányom ezt mondta nekem: “Te vagy a legjobb anyukám eddig.”, mire válaszoltam: “Én vagyok az egyetlen anyukád”, mire ezt mondta: “Igen, a többi anyukám is ezt mondta.”

Creepiest-kids

3. Egyik nap füstöt láttunk, és hallottuk a tűzoltóautók hangját. Megszólaltam: “Valahol biztosan tűz van.” Erre válaszolt a fiam: “Még mindig emlékszem arra a napra, amikor meghaltam a tűzben.”

Evil-possessed-kids

4. “Anya, ki lehet vágni valakinek úgy a nyelvét. hogy ne haljon meg?”

Creepiest-kids-4

5. “Anya, a néni a fehér autóban rendben van, nem halt meg, egy angyal volt vele.” Egy órával később bekapcsoltuk a híreket, láttunk egy nőt, aki egy fehér Cadillac-ben zuhant le a Portland-hídról, de biztonságosan kiúszott. Azt mondta, hogy éles fényt látott, ami miatt kitörte a kocsi ablakát, és elkezdett úszni. Azt mondták, majdnem meghalt.

Creepy-kids-5

6. Az unokatestvéremre vigyáztam, aki úgy döntött, hogy befonja a hajam. A tükör előtt ültünk, de az unokatesóm mindig a vállam fölé nézett a tükörképen. Nem volt ott semmi, de tíz perc után sem hagyta abba a bámulást, rákérdeztem, mire ez volt a válasz: “A magas férfi mögöttünk azt mondja, hogy játszani akar velünk.”

7. A lányom képzeletbeli barátját Sallynek hívták. Egyszer azt mondta, hogy Sally börtönben volt azért, mert lefejezte a saját anyukáját.

Black-eyed-kids-2

8. A gyerekem borzalmas rémálmoktól szenvedett. Egyik éjjel mellette maradtam, ezt mondtam neki: “Mama itt van, minden rendben van.” Erre felém fordult (álmában) és ezt mondta: “De anya, ki áll mögötted?”

Evil-children

9. Az anyukám mesélte, hogy amikor három éves voltam, akkor sokszor a semmibe bámultam. Egyszer megkérdezte: “Mit nézel?” “Egy lányt, anya.” Anyukám hitt a szellemekben ezért megkérdezte, hogy néz ki: “Fehér, anya, aztán fekete, aztán fehér és újra fekete.” Az anyukám utánakutatott, és kiderült, hogy egy kislány égett el elevenen a házunkban.

10. Lefekvés előtt a vízforraló magától bekapcsolt. Másnap reggel a fiam ezt mondta: “Sajnálom, anya, de Alfie néha nagyon rossz, csak meg szeretett volna győződni arról, hogy alszol-e, mielőtt játszani megy.”

Black eyed children

11. Amikor a lányom hároméves volt, akkor volt egy képzeletbeli barátja, Victoria. Teljesen hétköznapi dolgokat csináltak, játszottak együtt, beszélgettek.  De költözés előtt a lányom megszólalt: “Victoria tudni akarja, hogy ő miért nem jöhet?” Elmondtam neki, hogy lehet azért akar maradni, mert játszik majd az új gyerekekkel. A lányom rám nézett és így válaszolt: “Victoria azt hiszi, hogy azért nem jöhet, mert túl csúnya a lyuktól a fején.”

black eyed kids

12. Amikor már majdnem teljesen elkészültünk, hogy elköltözzünk egy másik országba, akkor a fiam nagyon bánatos lett. Elmondta, hogy mindenki hiányozni fog neki, de leginkább George. “George? Ő az új barátod az iskolában?” “Nem, ő az a férfi, aki kimászik az ágyam alól éjjelente.”

psychic-child

13. Az unokahúgomra vigyáztam. A nővéreméknek nagy háza volt egy széles terasszal. Akkoriban még csak fák és a vadon volt az új ház előtt. Az unokahúgom közelebb ment az ablakhoz, kifelé bámult anélkül, hogy megmozdult volna. Hívtam, hogy játszunk együtt, mire ezt mondta: “Látod őket, Maggie néni?” “Kiket, drágám?” “Az embereket, az embereket, akik a fákról lógnak.”

Creey-kid-2

14. Megpusziltam a férjemet a lányom előtt, hirtelen ezt mondta: “Karina azt mondta, hogy nem csókolhatod meg! Megöl, hogyha nem hagyod abba, mert apa hozzá tartozik!”. Riadtam néztem a férjemre, aki elmondta, hogy az exe meghalt, és Karinának hívták.

Creepy-kid-7

15. Amikor még gyerek voltam, akkor egy régi házba mentünk, ahol kiárusítást tartottak. Az anyukám nézelődött, megkért engem, hogy üljek le, és várjam meg. Mellettem egy néni árult kristályból készített dolgokat. Vele beszélgettem. Amikor anya visszaért, megkérdezte, kivel beszélek. Akkor már nem láttam a nénit, de megtaláltam őt egy festményen ábrázolva. A ház tulajdonosa odajött hozzánk, és elmondta, hogy az a nő már meghalt, aki a festményen van, éppen emiatt tartják a kiárusítást.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

3 thoughts on “Újabb félelmetes dolgok, amiket gyerekek mondtak

 • 2017-03-18 at 8:34 PM
  Permalink

  Az 5. és 3. képen halottak a gyerekek. Ott a kitámasztás a lábuk mögött!

  Reply
  • 2017-05-30 at 11:22 AM
   Permalink

   Az anyjuk van letakarva mögöttük. Akkoriban így voltak készítve a gyerek képek. Ha nézel ilyen régi fotókat, nagyon soknál a baba az anyuka ölében van, csak épp lepel van rajta.

   Reply
  • 2017-06-21 at 11:02 AM
   Permalink

   Nem halottak a gyerekek. Abban az időben nem volt annyira fejlett a fényképészet, így az exponálási idő olykor több órát vett igénybe, ezért volt mögöttük egy ülőkeszerű háttámla, aminek neki tudtak támaszkodni a gyerekek, felnőttek egyaránt. Rengeteg ilyen post mortem fotónak mondott kép kering a neten, de még a leglaikusabb is meg tudja rajtuk különböztetni az élőket a halottaktól, függetlenül a támasztéktól.
   A fényképészet fejlődésének története a szakterületem.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.