Szörnyű történetek, amiket gyerekeknek mesélnek

Most nagyon érdekes meséket hoztunk nektek, amelyeket akár hiszitek, akár nem, gyerekeknek mesélnek. Titeket is riogattak valamivel gyermekkorotokban? Elképesztő, de nagyon sok rémisztő dolgot mondanak a felnőttek a kisebbeknek. A most következő rövid történetek közül melyiket mesélnétek el gyerekeknek?

7-horrifying-stories-for-children-would-you-let-your-kids-read-them-3890291. A lány masnival a nyaka körül
Egy fiatal férfi találkozik egy gyönyörű lánnyal, akinek egy sötét, zöld masni van a nyaka körül. A férfi folyamatosan kérdezősködik a masniról, azonban a lány mindig visszautasítja a válaszadást. Az egyik nap azonban, amikor először csókolózik a páros, akkor a férfi komolyan érdeklődni kezd, hogy miért viseli a lány a szalagot. A lány újra nem válaszol. Miután összeházasodnak és együtt megöregszenek, akkor a férfi újra megkérdezi, hogy miért van rajta a masni. A lány megengedi, hogy oldozza le a férfi a masnit öreg, ráncos kezeivel. Amikor a férfi megteszi, akkor a lány feje leesik a földre. 

2. Az őrzőkutya

Egy fiatal lányt otthon hagytak egyedül, ezért bebújt az ágyba, azonban nagyon nehezére esett elaludni, mert folyamatos csepegést hallott a fürdőszobából. Párszor megnézte a mosdókagylót, de a csap teljes mértékben el volt zárva. Mindig, amikor visszatért az ágyba, leengedte a kezét az ágyról, hogy kutyája megnyalja. Ettől biztonságban érezte magát. Azonban a csepegő hang elviselhetetlen lent, ezért a lány visszatért a fürdőbe, ahol megtalálta felakasztva a kutyáját, akinek vére a kádba csepegett. A falra a következőt írták: “az emberek is tudnak nyalni”.

7-horrifying-stories-for-children-would-you-let-your-kids-read-them-389007

3. A lány a hátsó ülésen
Egy viharos éjszakán egy férfi hazafelé vezetett, amikor észrevett egy fiatal lányt az utcán, aki vörös sálba burkolta magát, hogy védekezzen az eső ellen. A férfi lehúzódott és megkérdezte, hogy elviheti-e. A lány elfogadta, majd beszállt a kocsiba. 
A férfi a tükörből figyelte a lányt, és észrevette, hogy az nagyon régies öltözéket visel az ötvenes évekből. A lány egyenesen a házához vezette a férfit, aki kiszállt az autóból, majd bekopogott a házba. Egy idős hölgy válaszolt, és megkérdezte, hogy mit szeretne ilyen későn. A férfi elmondta, hogy megtalálta a lányát, aki egyedül ácsorgott az esőben. Az idős nő szeme kikerekedett, és elmondta, hogy lányát húsz évesen gyilkolták meg. Elmondta, hogy nem ez az első alkalom, hogy ez történt. A férfi azonnal visszarohant az autóhoz, de a hátsó ülésen csak a vörös sálat találta meg. 

7-horrifying-stories-for-children-would-you-let-your-kids-read-them-389033

4. A kampókezű gyilkos
Egy romantikus éjszakán egy tinédzser fiú elvitte szerelmét egy elhagyatott helyre. Amikor megcsókolta a barátnőjét, akkor közölték a rádióban, hogy egy gyilkos garázdálkodik a városban. A gyilkosnak egy kampó volt a keze helyén és a helyi elmegyógyintézetből szabadult. A lány azt mondta barátjának, hogy azonnal induljanak haza. A fiú azonnal hazavitte a lányt, majd ott is hagyta egyedül. A lány éppen elérte a háza ajtaját, amikor észrevette, hogy egy véres kampó lóg a kilincsről. Felsikított félelmében. 

7-horrifying-stories-for-children-would-you-let-your-kids-read-them-389050

5. A sötét ház története
“Egy hosszú, sötét út végén egy hosszú, sötét ösvényt találunk. A sötét ösvény végén egy magányos, sötét házat. A sötét házban egy magányos, sötét ajtó áll. A sötét ajtó mögött egy hosszú, sötét folyóst lelünk. A sötét, hosszú folyosó végén egy magas, sötét lépcsőt találunk (a történet folytatódik a szobába, a szekrénybe, a fiókba stb.) És a sötét, pici dobozban…egy rózsaszín gumicukrot találunk!”

7-horrifying-stories-for-children-would-you-let-your-kids-read-them-389041

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.