Sárkányos karácsonyfadíszekkel lehetsz igazán menő az idén

Mi Bizzariumosok is készülünk ám a karácsonyra, persze szeretünk egy bizarr csavart vinni a dolgokba. Most bemutatjuk nektek Aelia Petrót, aki igazi sárkányrajongó. Már korábban is számos sárkányos ékszert alkotott, de idén karácsonyra menő sárkányos karácsonyfadíszekkel állt elő! A gömbök rengeteg színben készülnek, és mindegyikre egy-egy kissárkány kapaszkodik. Tökéletes dekoráció lehet karácsonyra. Sajnos most nem vásárolhatóak meg, de reméljük, hogy Petro hamarosan újra készíteni fogja őket. Érdemes megnézni Etsy boltját, ami ide kattintva elérhető.

dragon-baubles-aelia-petro-3 dragon-baubles-aelia-petro-2 dragon-baubles-aelia-petro-8 dragon-baubles-aelia-petro-10 dragon-baubles-aelia-petro-6 dragon-baubles-aelia-petro-7 dragon-baubles-aelia-petro-4

forrás: BoredPanda

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: