Öt horror, ami miatt páran a sürgősségin kötöttek ki

Mondhatjuk, hogy a horror az egyik legfelkavaróbb műfaj, amivel a moziban találkozhatunk. A célja, hogy stimulálja az érzékeinket, félelmet provokáljon. Most olyan filmeket fogunk nektek mutatni, amelyek bizony elérték a céljukat, hiszen páran a sürgősségin kötöttek ki miattuk. 

Raw (2016)
A Raw című film március tizedikén érkezik a mozikba, azonban a Toronto International Film fesztiválon már bizony megtette a hatását. A filmben annyi a hús, a vér és a levágott végtag, hogy páran elájultak a nézők közül és hívni kellett a mentőket is. Kell ennél jobb beharangozó egy horrorfilmnek?

Fűrész III (Saw III, 2006)
A Fűrész-sorozat mindig is ismert volt a legnagyobb borzalmakról, de úgy fest, hogy a harmadik rész érte el a csúcsot. Úgy fest, hogy az Egyesült Királyság nézőközönségének igencsak sok volt a film, mivel a mentőket elárasztotta munkával a premier. Rengetegen lettek rosszul, futottak ki a moziból és egy nőt kórházba is szállítottak. Később figyelmeztették is az embereket, hogy inkább menjenek ki a moziból, hogyha rosszul érzik magukat.

Prometheus (2012)
A Prometheus igencsak megosztó film lett. Úgy fest, hogy páran nem bírták elviselni, ahogy Noomi Rapace eltávolít magából egy idegen lényt császármetszéssel. Egy tinifiú kórházba is került, mivel rohamot kapott a moziban.

Az ördögűző (The Exorcist, 1973)
Az ördögűző hihetetlen hatást gyakorolt a közönségre. Rengetegen elájultak, a mentőket folyamatosan ellátta munkával a film. Egy férfi még be is perelte a Warner Brothers-t, mivel ájult és eltörte az állkapcsát.

Bite (2015)
2015-ben a Fantastic Festen a Bite is megtette a hatását. A rendező tíz percre hagyta el a termet, mire azonnal SMS-t kapott arról, hogy két ember elájult, egy lány pedig elhányta magát. Nézzétek meg, ha meritek!

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.