Nincs nyoma a különös barlangban eltűnt mászónak

2014 novemberében a 47 éves Kennyi Veach túrára indult a Nevada sivatagba, hogy megtaláljon egy különleges barlangot, amelynek bejáratát egy M betűvel jelezték. Állítólag, amikor először belépett, akkor erős vibrációt érzett a testében. Bármi is volt a barlangban, foglalkoztatta a férfit. Napokkal később fegyverrel tért vissza a helyszínre, mert féltetett az életét. Ekkor látták élve utoljára.

Kenny az interneten hagyott üzeneteket arra vonatkozóan, hogy megkeresi a misztikus barlangot, amely nem hagyta nyugodni pillanatra sem. Sokáig keresték a férfit profikkal, de egyáltalán nem találtak életre utaló nyomokat.
De mi is történt Kennyvel? Rengeteg érdekes történet kering a Nevada sivatag barlangjairól. Sokan úgy gondolják, hogy ezekben a barlangokban űrlények lakoznak, amelyek a kormány titkai közé tartoznak.  
Kenny eltűnése elképesztően különleges. Miért is akarna bárki visszatérni egy olyan helyszínre, amitől retteg? A férfi elmondta, hogy borzalmasan érezte magát a barlang környékén és halálfélelme is volt, de ennek ellenére visszatért nyomozni a helyszínre. De miért indult egyedül? Erre nem találja senki sem a választ. 

nevada399-Feb.-12

forrás: GhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.