New York állam sötét útjának titka

Westchester tartomány New York állam kevésbé ismert része. Ennek ellenére innen származik a sorozatgyilkos, David Berkowitz, és ráadásul errefelé is vannak nagyon furcsa helyek. Innen származik mai bizarrságunk!

Ma a Harrison városa és a White Plains között elterülő Buckout útról fogunk nektek beszélni. Az út hosszú, keskeny, egyirányú ösvény, amely bizony titkokat rejt. A Buckout út egy ismert családról kapta a nevét, akik az út mellet éltek hosszú éveken keresztül. Itt található John F. Buckout és felesége, Charlotte sírja.

A New York Daily News szerint John és Charlotte egészen békés életet élt, azonban a család másik tagja, Isaac V. Buckhoutot elítélték és felakasztották 1872-ben felesége, Louise és annak szeretője, Alfred Randall meggyilkolásáért. Sokak állítása szerint ők kísértenek a Buckout úton éjjelente.
Senki sem állította még, hogy látta Isaac szelemét, de az úthoz rengeteg mítosz és legenda kapcsolódik. A legtöbbet talán a piros istállóról beszélnek, amely az út szélén állt. Éveken keresztül azt pletykálták, hogy veszélyes albínók élnek a falak között. Sokak azt állították, hogyha megálltál a ház előtt, és dudáltál háromszor, akkor a család kirohant a csűrből és megtámadott.
Egy másik történet egy fehérrel felmázolt három X-ről szól, amelyet az út egy pontjára festettek fel. Sokak szerint itt égettek el három boszorkányt. Hogyha megállsz ezeken a nyomokon és felvillantod háromszor a fényszórót, és leállítod az autódat, akkor valószínűleg nem fog újra elindulni.

Hogyha Weschesterben jártok, akkor érdemes elindulnotok egy GPS-szel és felfedezni a Buckout út furcsa titkait. Szellemek, gyilkosok és gyilkos albínók járnak errefelé!

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.