Négy bizarr történet egyenesen Floridából

Az elmúlt néhány évben igencsak érdekes történetek hallhattunk Floridából. Éppen emiatt egyre többen nagyon bizarr államnak gondolják. Most ilyen furcsa sztorikat hoztunk nektek!

Carl Tanzler
Carl Tanzler egy német bakteriológus volt, aki Key Westen, Floridában élt. A harmincas években szerelembe esett egy fiatal kubai tuberkulózisban szenvedő nővel, Elena Milagro de Hoyosszal. Minden igyekezete ellenére Elene meghalt 1931. október 25-én. Két évvel később Tanzler betört Elena sírhelyére, és magával vitte a testét. Tanzler összerakta a csontokat vállfák és huzalok segítségével. Rongyokkal tömte ki a testet és bekente viasszal is. A férfi az ágya mellett tartotta a nőt az elkövetkező hét évben. Tanzlert végül sírrablásért tartóztatták le, Elena teste ekkor tért vissza nyughelyére. De még ezelőtt kiállítási darab lett, így hatezer emberre nézhette meg őt. Tanzler 1952-ben halt meg, a rendőrség Elana halotti maszkja mellett találta meg otthonában a földön fekve.

Malachi Love-Robinson
Malachi Love-Robinson már 18 éves korára is rengeteg pénzt keresett orvosként. 2015-re már programvezető volt a Boyton Beach kezelési centrumban. A gond csak az volt, hogy hülyeségeket beszélt, hiszen a férfi még csak a középiskolát se végezte el, minden adata hamis volt.

Rudy Eugene
2012. május 26-án a meztelen Rudy Eugene megtámadt egy hajléktalan férfit, akit Ronald Popponak hívtak. A támadás azért történt meg, mert Eugene azt hitte, hogy Poppo ellopta a Bibliáját. A rendőrségnek le kellett lőnie a férfit, ugyanis a 18 perces dulakodás alatt Eugene megette Poppo arcának nyolcvan százalékát. A férfi szerencsére túlélte a támadást.

rudy-eugene

Geoff Gaylord
2015. május 12-én Geoff Gaylord besétált a Jacksonville Sheriff irodába, hogy bevallja, hogy leszúrta barátját. Geoff állítása szerint leszúrta Hapet, de először eltorzította egy baltával és eltemette a hátsó kertben. A két férfi nagyon régóta jóban volt, de Gaylord egyszerűen megunta, hogy folyamatosan fel kellett szednie legjobb haverja üres vodkásüvegeit és kokainos zacskóit a lakásból. Amikor Gaylord megjelent a sheriff irodájában a rendőrök igencsak boldogak voltak, hiszen végre sikerült volna egy gyilkost rács mögé zárniuk. Csak egy gond adódott. Hogy Hap teljesen kitalált személy volt. Gaylord tehát megölte, megcsonkította és eltemette képzeletbeli barátját…aztán feladta magát a rendőrségen.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: