Nagyláb és sellők az Egyesült Királyságban

Most az Egyesült Királyságból hoztunk nektek pár Nagyláb jelenséget és sellőt. Készüljetek fel, lesz itt minden!

Nagyláb és más humanoidok

A magas szőrös teremtmény (Beckermet, Cumbria, 1998)
Egy kutyát sétáltató ember látott egy emberszerű lényt, akit kétméter magasnak írt le, testét vörös szőr borította. A lény éppen egy tóból ivott az erdő közepén.
Fear Liath Mor (Skót felföld, 20. század)
Az Egyesült Királyság Nagylábját Fear Liath Mornak nevezik, akit már rengeteg hegymászó látott az elmúlt 150 évben. Sokan azt mondják, hogy inkább hasonlít emberre, mint emberszabásúra, de a testét teljes mértékben barna szőr borítja, és iszonyatosan magas.
Nagy fekete alak (Carmyllie, Angus, korai nyolcvanas évek)
Egy nő kutyát sétáltatva találkozott össze egy két méternél is magasabb fekete alakkal, amelynek széles válla volt, nyak nélkül. A kutya megvadult, a szemtanú gyorsan elhagyta a helyszínt.
A vörös szemű alak (Cold Hesledon, Durham, 2009)
Egy pár sétált végig egy sötét sikátorban, amikor megpillantottak egy magas, fekete, emberalakú lényt világító vörös szemekkel. A páros körülbelül tizenöt másodpercig nézte az embert, majd sikítva elfutottak.
A szőrös alak (Greater London, 2008)
Egy horgásztúra alkalmával Michael Kentet megtámadta egy sötét, szőrös alak, majd eltűnt a bokrok között.
Sellők
A fürdő sellő (Aberystwyth, Dyfed, 1826)
Tizenkét ember figyelt egy gyönyörű, sápadt nőt, aki eltűnt a tengerben. Amikor újra feltűnt csak egy fekete farkat láttak csapódni mögötte.
Sellőgyerekek (Calf of Man, Isle of Man, 1810)
Három férfi látott két sellőgyereket a sziklákon. Az egyikük már halott volt, de a másikat megmentették és magukkal vitték a városba. A lényt 60 centiméteresnek írták le és barna színűnek, a farka enyhe lila színben fürdött, amíg haja világoszöld volt.
Az alacsony sellő (Campbeltown, Argyll and Bute, 1811)
Egy farmer két órán keresztül nézett farkasszemet egy sellővel, akinek sápadt felsőteste és vöröses/szürkés farka volt, amelyet szőr borított. Az arca emberi volt, de a nyaka túl rövid. Később visszamerült a tengerbe.
Sellő (Morridge Moor, Derbyshire)
Ez a nőszemély éjjelente emelkedik ki a tóból, és magával húzza a szemtanúkat a sötét vízbe, ahol vele maradnak örökké.

forrás: MentalFloss

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.