Montreal legkísértetiesebb temetője

Egy Montrealra néző dombon található Kanada egyik legfélelmetesebb sírkertje a Notre Dame des Neiges temető, amely 1854 óta létezik és összesen 65 ezer sírt tartalmaz. A helyszínen sétálgatni meglepően nyugalmas élményt ad, főleg miután a zsúfolt belvárost is megismertük.  Azonban a temetőnek kissé rossz híre van, főleg éjszakánként történnek furcsaságok. 

A temetőben természetesen van pár híres szellem is. Ezek közé tartozik Simon McTavish kísértete, aki igazán izgága szellem, sokan a tetőkön látták táncolni. Egy másik boldogtalan lakó egy indián harcos, aki holdfényes éjszakákon jön elő, lenéz a városra, ahol régi ismerős kereskedtek szőrmékkel.

Armless-Statue
Mostanság a biztonságiak bezárják éjszakára a temetőt és körbenéznek elég sűrűn. A folyamatos rendőri jelenlétnek azért kellett létesülnie, mert sokan foglalkoztak fekete mágiával a temető területén. Ebben beletartozott az állatáldozás is, és úgy gondolják, hogy emiatt is lehet annyi paranormális esemény a temetőben. Sokan úgy mondják, hogy éjjelente a helyszín nagyon félelmetes, így nem érdemes egyedül arra járkálni.

images

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.