Megoldatlan rejtélyek Texasból

Az egyetlen amerikai állam, amely külön ország volt. Texas államban rengeteg rejtély lappang és 27 millió ember él itt. Most innen, az Egyesült Államok egyik legérdekesebb helyéről hoztunk nektek pár érdekes rejtélyt!

Houston UFO-jelenések, 2014
2014. augusztus 11-én hatalmas viharok voltak Houston területén, ahol többen is egy ismeretlen, repülő tárgyat fedeztek fel. Sokan fényképeket és videókat is készítettek az eseményről. A magyarázatok a visszatükröződő utcai lámpáktól a NASA kísérletekig terjednek. Már azóta majdnem két év telt el, de senki sem látott ehhez foghatót.

A szolgalány gyilkosa
1884 decemberétől 1885 decemberééig Austinban egy brutális sorozatgyilkos tevékenykedett, aki álmukban csapott le az emberekre. A mániákus gyilkos kirángatta az embereket ágyukból, majd megcsonkította, később meggyilkolta őket. Hét nőt és egy férfit gyilkolt meg, hat nő és két férfi túlélte a támadást. Három évvel később Hasfelmetsző Jack kezdett London keleti részén tevékenykedni. Sokan úgy gondolják, hogy a két gyilkos ugyanaz a személy.

A lubbocki fények rejtélye
Rengeteg UFO-kutató szerint a lubbocki fények az első igazi UFO-jelenség volt az Egyesül Államokban. A különleges jelenség V-alakú fényeket jelentett, amelyeket 1951-ben fedeztek fel. A jelenséget több fényképen is megörökítették. 65 évvel később a fényeket továbbra is rejtély övezi.

LubbockLights

Levelland UFO ügy
Hat évvel a lubbocki fények után egy szomszédos városban, Levellandban újabb érdekes események történtek. 1957 novemberében többen tojásalakú tárgyat láttak az égen, miközben kocsijukat vezették. Sokan úgy gondolják, hogy a jelenségeket gömbvillámok okozták.

Lubbock-Avalanche-11-4-57-Levelland-Article-compressed

A jégkockás gyilkosságok
Houston egyik legfurcsább gyilkossága 1965-ben esett meg. Július 23-án a rendőrség belépett Fred és Edwina Rogers otthonába, miután azok nem nyitottak ajtót hosszú ideig senkinek. A hűtőben megtalálták a házaspár maradványait. A pár fiát, Charlest sehol sem találták, pedig akkoriban ő is a szüleivel lakott. Úgy gondolták, hogy ő felelős szülei haláláért. Azonban a rejtélyt sose oldották meg.

icebox

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.