Megoldatlan gyilkosságok az USA autópályáiról

Az USA-ban rengeteg ritkán lakott terület van, amelyeket az államok közötti autópálya-rendszer szel át, és összeköti a legnagyobb városokat. Sok esetben furcsa események történnek errefelé. Azonban vannak az amerikai autópályáknak olyan szakaszai, amelyek megoldatlan rejtélyeket hordoznak magukban. 

 Az I-4 halálzóna
A négyes autópálya Orlando környékén állítólag kísértetjárta. A szellemek állítólag német bevándorlók, akik 1886-ban sárgalázban hunytak el. A családi temetkezési rész a St. John’s folyó volt, amelyet állítólag lebetonoztak, amikor elkészült az I-4. Rengeteg végzetes baleset történik errefelé, amely meg is kapta a halálzóna nevet.

Screen Shot 2016-06-08 at 11.17.22 PM

I-45 gyilkosok
Az 1970-es években harminc testet találtak a 45-ös autópálya közelében Houstonhoz közel. A legtöbb áldozat fiatal nő volt, ezért a hatóságok úgy gondolták, hogy biztos sorozatgyilkos munkálkodhat errefelé. Szerencsére már rengeteg idő telt el azóta, hogy újabb testet találták errefelé, de a gyilkosságok java a mai napig megoldatlan.

the killing field

I-90 és a Nagyláb
Az I-90 Boston és Seattle között húzódik. Rengetegen találkoztak már errefelé a Nagylábbal, főleg motorosok. 2014-ben két vadász vezetett hazafelé, akik azt állítják, hogy majdnem elütöttek egy hatalmas, szőrös lényt. 2013-ban egy nő vezetett kelet felé, amikor állítása szerint Nagylábbal találkozott, de mások is beszámoltak a látványról. Még mindig jobb Nagylábbal találkozni, mint pár gyilkossal az I-45-ösön.

big foot

Az I-70-es gyilkos
1992 áprilisában hat bolti alkalmazottat lőttek le fényes nappal Missouri és Kansas államokban. Az incidens csak néhány mérföldre az I-70-es autópálya mellett történt. A nyomozók sohasem találták meg a gyilkost. Hasonló vérfürdő volt Texasban is, amely szintén az I-70-eshez vezetett.

i70 killer

forrás: TheGhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.