Megmagyarázhatatlan videó a hullaházból

Hihetetlen, hogy egy ennyire rövid és egyszerű videó mennyire ki tudja akasztani az embert. Egyetlen megmagyarázhatatlan elem elég ahhoz, hogy teljesen kiakadjunk.  A mostani igencsak népszerű videót egy brazil egészségügyi intézményben rögzítették. 

A videót állítólag az egyik biztonsági ember rögzítette, aki a hullaházból felhangzó zajokat ment felkutatni. Ahogy a közelébe ért a folyosó fényei pislogni kezdtek és egy apró ajtó csapódott be. A vörösre festett fém ritmikusan csapódott be, de amikor a kamera a közelébe ért, akkor hirtelen megállt. Sokan persze az egész videót hoaxnak gondolják, ennek ellenére a videó ténylegesen félelmetes, főleg, hogyha éjjel nézitek teljesen egyedül.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “Megmagyarázhatatlan videó a hullaházból

  • 2017-04-09 at 4:55 PM
    Permalink

    Az ajtót zsinórral rángatták, a következő videóban mutatják 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.