Lizzie Borden hotel

Már korábban mi is írtunk Lizzie Borden esetéről, és a híres gyilkosságokról (ide kattintva olvashatjátok is). Lizzie Bordent letartóztatták Abby Borden és Andrew Borden meggyilkolásának ügyében, akiket baltával öltek meg. Ugyan még ma is kérdéses, hogy a nő tényleg elkövette-e a gyilkosságokat, de az teljesen bizonyos, hogy ebben a bizonyos házban két ember borzalmas halált halt. És ki akarna egy olyan házban éjszakákat tölteni, ahol ilyesmi történt?

 Nos, a helyzet az, hogy páraknak bizonyára vonzó lehet a dolog, ugyanis a házból luxusszállót csináltak, ahol bárki foglalhat szobát egy éjszakára. Ráadásul még a lelkekkel is megpróbálhatsz kommunikálni extra felárért. Hogyha érdekel titeket egy ilyen borzongató kirándulás az Egyesült Államokban, akkor érdemes erre a honlapra látogatni: https://lizzie-borden.com/

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.