Küldj igazi csókot az interneten!

A Burberry oldalának látogatói igazi csókokat küldhetnek a világ minden tájára, nem kell más hozzá csak a webkamerád!
A csókot egy szerelmes üzenethez csatolva küldheted el a szerelmednek. A Google Earth segítségével a csókot bárhová el lehet juttatni, ezt meg is nézheted a képernyődön!
Az új technológia segítségével az igazi csókod lenyomata díszeleghet a szerelmesednek szánt levélen. A Burberry és a Google összefogott, hogy az igazi rúzsos csók élményét hozza el szerelmesednek, így egy igazán szeretetteljes meglepetést hozhatsz létre a digitális világban.Hogyan küldheted el a csókodat? Látogasd meg a kisses.burberry.com nevű internetes oldalt a telefonodon, esetleg a számítógépeden. A géped az érintőképernyődet vagy a webkamerádat fogja felhasználni a csók leképezéséhez! Mielőtt elküldöd a csókodat még a rúzs színét is kiválaszthatod és írhatsz egy igazán kedves szerelmes üzenetet is a kedvesednek. Miután mindennel kész vagy, az oldal egy kedves animációval fog megörvendeztetni téged, ahogy a világban száll el a csókod. A Google Earth szolgáltatással a csókod éppen a helyszínre fog érkezni!

Hogyha nem értenéd, hogyan is működik, akkor nézd meg az alábbi videót. Mindenképpen érdemes kipróbálni, hiszen nagyon aranyos és kedves ajándék!
forrás: DailyMail.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: