Kórházi démonok?

A kórházak igencsak félelmetes helyek az éj leple alatt, hiszen, hogyha hihetünk a kórházi történeteknek, akkor ez az a hely, ahol igazán hemzsegnek a szellemek és a démonok.

A nővérek napi szinten néznek szembe a halállal, így nem meglepő, hogy sokan a valláshoz fordulnak, hogy képesek legyenek megküzdeni ezzel. Az Allnurses.com című oldalon egy nővér megosztja saját élményeit egy haldokló betegről, akiről úgy tűnt, mintha valami megszállta volna
A férfi rettenetesen félt a haláltól, remélte, hogy képesek lesznek életben tartani. Hangosan ordítozott, hogy semmiképpen se hagyják, hogy elragadja a halál. A nővér elmondta, hogy nemsoká kiderült, miért nem akar meghalni.

Az egyik éjjel a férfi állapota rosszabbra fordult, így a nővér elrohant az életmentő eszközökért, de egyáltalán nem volt arra felkészülve, amivel szembesült visszatértekor. A férfi az ágy felett lebegve ült, és hangosan nevetett. A külseje teljesen megváltozott, szeme furcsa színűvé változott. Csak hangosan nevetett, majd megkérdezte “Ti hülye ribancok biztosan hagyni fogjátok, hogy meghaljak, nemde?” A férfi ezek után végzetes szívrohamot kapott, majd 20 perc múlva elhunyt. Ám öt perccel később az eltávozott férfi felállt, és hangosan nevetni kezdett “Hagytátok meghalni, úgy kell nektek!”
Ekkor következik csak a horror moziba illő jelenet. A nővér és az orvos hangos sikítást hallott, amelyben újra a férfi kérte őket, hogy ne hagyják meghalni. Az egész kórházban hallani lehetett kiáltását. Mindenki elképesztően megrémült. Csak reggelre szűnt meg a suttogás.

Nem csak a nővérek írják le a furcsa eseményeket, sokszor az orvosok is mesélnek hasonló esetekről. Mindig a halálközeli élményben részesülő páciensekkel történnek meg ezek a furcsaságok. Mit gondoltok ezekről? Valóságosak lehetnek?

forrás: http://mysteriousuniverse.org

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Kórházi démonok?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.