Kopogószellem a videón

Egy angol család az újságok címlapjára került a most következő érdekes videóval, amelyet az internetre töltöttek fel. 

A videón látható, hogy a szekrény ajtaja kinyílik és egy szék mozog a szobában teljesen magától. Azonban a felvétel nem mutatja a szekrény belsejét és a padlót sem, így a csalás nem kizárható. Természetesen akárki mozgathatja a háttérben a széket egy madzaggal is, de ki lenne az, aki ennyire nem kímélte a fáradtságot, hogy a címlapokra küzdje fel magát?

A Coventryben lakó család azt is állította, hogy a szellem megölte a család egyébként teljesen egészséges kutyáját azzal, hogy lelökte a lépcsőn. Lisa Manning még egy hozzáértő spiritualistát is hívott a házába. Derek Acorah felkereste kutyájuk lelkét a túlvilágon, és beszélt vele az érdekes eseményekről.
Derek azt állapította meg, hogy a család házában egy dühös szellem él, akit egykor Jimnek hívtak. Acorah ezért kitisztította a házat, és a család nagyon elégedett volt az eredménnyel, hiszen a szellem jelenléte teljesen megszűnt.

forrás: ListVerse

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.