Kísértetjárta barlangok az Egyesült Államokban

A temetőkben és a történelmi helyszíneken általános jelenség a kísértetjárás. Azonban nem csak ott fordulhatnak elő kísértetek. Az Egyesült Államokban két olyan barlang is van, amely valószínűleg kísértetjárta hely.


A mamut barlang szelleme
A Kentucky államban található mamut barlang a világ leghosszabb barlanghálózata. A legenda szerint, aki belép a barlangba korántsem marad egyedül.
1925-ben a felfedező, Floyd Collins életét veszítette a barlangban. Két hétig próbálták megkeresni, de nem sikerült megtalálniuk, később csak a testét fedezték fel, amelyet a család a hátsó kertben hantolt el. Azonban 1929-ben valaki ellopta a férfi holttestét a kertjükből, később azonban megtalálták maradványait. Sokan úgy gondolják, hogy Floyd maga kísért a járatokban. Páran hallani vélték sikolyait a barlangban. Valaki azt is elmesélte, hogy Floyd kísértete mentette meg az életét a helyszínen.

 

A Bell Witch barlang kísértete
A Bell Witch kísértetek az Egyesült Államok leghíresebb szellemtörténeteihez tartoznak. A legenda szerint 1817 és 1821 között egy gonosz lélek terrorizálta a Bell családot. Először egy furcsa állatot fedeztek fel a birtokukon, sóhajokat hallottak az erdőből. Később az idősebb John Bell és lánya, Besty sérüléseket is szenvedett. John Bell 1820-ban halt meg furcsa körülmények között.

Manapság meg lehet látogatni a család kabinjának másolatát és a barlangot, amely állítólag kísértetjárta. Sok esetben a fényképezőgépek nem működnek a barlang bejáratánál, homályos képeket készítenek. Sok látogató hallotta már a nevét visszhangozni. Állítólag szerencsétlenséget hoz a hely látogatása.

forrás: MysteriousUniverse.Org

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.