James Wan és David Leslie Johnson is csatlakozik a Conjuring 3-hoz

Nagy dolgok történnek a The Conjuring univerzumának háza táján. A nagysikerű Démonok között egyre csak bővül. Az új Annabelle film (Annabelle: Creation) augusztus 11-én debütál a mozikban, a The Nun című film is érkezik 2018 nyarán. A The Crooked Man című spin-offot is bejelentették. De természetesen ezek nem gyűrhetik le az eredeti szériát, amelyeket James Wan alkotott.

A Deadline című internetes oldal jelentette be, hogy a New Line Cinema elkezdte a The Conjuring 3 munkálatait, amit ugyanúgy a második rész forgatókönyvírója, David Leslie Johnson fog megalkotni nekünk. Wan is mindenképpen dolgozni fog a fimen.


A Démonok között három története még mindig tejesen titkos, de annyi bizonyos, hogy biztosan Warrenék történeteiből fog kikerülni. Nem sok részletünk van eddig, de a széria sikert sikerre halmoz, úgyhogy ebben sem fogunk csalódni.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.