Igazi démoni megszállások

A démonok nem is léteznek…vagy mégis? Az emberiség történetének java részében mindig feltűntek, de sohasem sikerült bizonyítani. Most viszont elhoztunk nektek pár igencsak félelmetes, igazi esetet, amelyek híressé váltak az ördögűzés történetében.

Anneliese Michel
Anneliese Michel történetét a legtöbben ismerjük. 1973-ban a lány szégyellős, magába forduló tizenhat éves német lány volt, azonban pár hónap alatt elkezdett rettegni a szent tárgyaktól és hangokat is hallott. A katolikus szülei nem tudták, hogy mit is tegyenek, ezért a helyi pap segített nekik. Tíz hónap alatt a lányon rengeteg ördögűzést hajtottak végre. Néhány ezek közül erőszakos volt, a lány pedig egyre betegebb lett, hamarosan meg is halt. Az ügy mai napig kérdéseket vet fel, sokan úgy gondolják, hogy Anneliese mentálisan beteg volt, és nem segítettek neki.

anneliese

Roland Doe
A Roland Doe egy álnév, amelyet egy tizenhat éves fiú kapott, aki megszállottja volt a Ouija tábláknak. Miután nagynénje meghalt, megpróbált vele kapcsolatot teremteni. Hamarosan lépteket hallottak a házban, és furcsa kaparászást, amely később megjelent a fiú testén. A vallási tárgyak lerepültek a falról, Roland pedig a levegőben lebegett. Egy évvel később Doe már harminc ördögűzésen ment át, néha sérüléseket is okozott a papoknak, akik segíteni akartak. Végül, az utolsó ördögűzésen Doe bestiális üvöltést hallatott, a levegő megtelt kénnel és végre szabad lett.

Clara Germana Cele
Ez a fiatal lány Dél-Afrikából származik és állítólag eladta a lelkét a Sátánnak, amikor tizenhat éves volt. Nem sokkal később a lányt látták lebegnék, több nyelven beszélni és egyáltalán nem ismerte fel a szeretteit. Két papot hívtak, hogy űzze ki belőle az ördögöt, amely két napon át tartott, és a lány megpróbálta megfojtani a papot. Állítólag több, mint 150 ember látta az ördögűzést, amely után a lány csendes életet élt.

cele

Latoya Ammon
Azonban vannak olyan esetek is, amelyek nem olyan régen történtek. 2011 novemberében Latoya Ammon vette észre, hogy három gyermeke furcsán viselkedik. Borzalmas dolgokat mondtak, és olyan hangon beszéltek, amelyek túl mélyek volt a kisgyerekekhez mérten. Amikor besétált lánya szobájában, akkor ő az ágya felett lebegett, és valaki egyik fiát is látta a plafonon sétálni. Ammon házát furcsa szellemszerű figura vette megszállás alá. Néhány ördögűzés után a tevékenység megszűnt, a család pedig elköltözött.

ammon

Pat Reading
Az 1980-as években Pat Fielding teljesen normális életet élt. Nem volt azelőtt semmilyen furcsa betegsége, aztán hirtelen nagyon furcsa dolgok történtek. A nő otthonában hangos kopogtattak, majd egyik falról a másikra repült. Harapásnyomok tűntek fel a testén, a haját letépték a koponyájáról. A tizenhat ördögűzés ellenére tovább folytatódtak a támadások, később pedig bélrákban hunyt el.

reading

forrás: ScaredYet

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.