Igaz történetek, amik horrorfilmek lettek XI.

2007-ben készült a Girl Next Door című film, amely a lány történetét meséli el, akit nagynénje kínoz meg és bezárja a pincébe. A szomszéd fiú is végignézi az esetet, az egész filmben végigkövethetjük rágódását. A film Jack Ketchum azonos című könyvéből készült, amely Magyarországon is megjelent. Mindenkinek ajánlom a könyvet és a filmet is! Szerintem nagyon jók, ráadásul igaz történetet dolgoznak fel, ami még borzalmasabbá teszi az esetet.

Jack Ketchumot a 16 éves Sylvia Likens meggyilkolása ihlette meg, aki 1965-ben halt meg Indiana államban. Sylvia és testvére, Jenny egy családi barát, Gertrude Baniszewski gondjaira lettek bízva, amikor a szülők elhagyták a várost, hogy a nyáron karneválokon dolgozzanak.

wpid-girl3
Baniszewski a gyerekeivel és még pár szomszéd gyerekkel bezárták Sylviát a pincébe, ahol megkínozták és számos módon bántalmazták. A lány a borzalmak során életét vesztette.
Az írót ez az eset inspirálta arra, hogy megírja a könyvét, bár a történetet teljesen szabadon kezelte. Később ebből készült a 2007-es film.

The-Girl-Next-Door-2007-3

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.