Horrortörténetek a való életből II.

Az első részét a cikknek ezen a linken érhetitek el, és most további horrortörténeteket olvashattok!

1. A hulla, aki a vásárban kísértett éveken keresztül
A történet igazán hátborzongató. A vidámparkban egy igazi hulla riogatta az embereket a szellemvasúton. Mindez Kalifornia államban történt. 1976 decemberében tisztították ki a hely kísértetkastélyt, ahol kiderült, hogy az egyik lógó hulla teljes mértékben igazi volt. Kiderült, hogy a test Elmer McCurdy volt, aki törvényen kívül élt éveken keresztül. A férfi négy éven keresztül lógott ott, mint látványosság.

10-real-life-horror-stories-that-will-probably-ruin-your-day-393694

2. Szegény lelkek, akiket élve temettek
Egy görög rákos nőt véletlenül élve temettek el. A nő a koporsóban ébredt fel, és mások észrevették, hogy életben van. A temető látogatói hallották a kopogásokat és a sikolyokat, de amikor kiásták, már halott volt. Ez 2014 szeptemberében történt.
Néhányan azonban szerencsésebbek voltak ennél. 1915-ben egy 30 éves nőt temettek el élve, akiről azt hitték, hogy halálos epilepsziás rohamot kapott. Azonban nővére felfedezte, hogy a nőt élve temették el. A nő még 47 évig élt. 

10-real-life-horror-stories-that-will-probably-ruin-your-day-393696

3. Borzalmas szuvenírek
Senki sincs felkészülve arra, hogy húsevő kukacokkal tér haza a nyaralásáról. Rochelle Harris vakációra ment Peruba és borzalmas szuvenírt hozott magával. A nőnek erős fejfájása volt és furcsa, kaparó hangokat hallott a fejében, amiről kiderült, hogy kukacok okozzák, amelyek a fülében vannak. A kukac 12 milliméteres lyukat ásott a nő fülében. 

10-real-life-horror-stories-that-will-probably-ruin-your-day-393700

4. A szadista művész
Ami még borzalmasabbá teszi a történetet, hogy a gyilkos még mindig odakint van. Ez a sorozatgyilkos 14 férfit ölt meg San Franciscóban 1974 és 1975 között. A férfi csak melegeket választott, és szex előtt szurkálta őket halálra. A férfi valószínűleg még mindig az utcákon vándorol. 

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.