Hogyan tisztítsd meg a házadat a negatív energiától?

Nehéz dolog olyan házban élni, amely tele van negatív energiával. Sokszor még paranormális jelenségekre is gondolnak a bent élők, pedig erről szó sincs. Mindenképpen üdvös dolog megtisztítani a házat a negatív energiától, hogyha beteg ember lakik odalent, esetleg, hogyha szerencsésebbek szeretnénk lenni vagy nem érezzük magunkat biztonságban odabent. Rengeteg módja van a tisztításnak, de most hoztunk pár módszert, amit te is kipróbálhatsz.

Az első és legfontosabb dolog, hogy nem csinálhatja senki helyetted. Hogyha egy olyan helyen élsz, amit meg kell tisztítani, akkor neked kell csinálnod. Ráadásul a saját erődből kell jönnie. A most következő módszer hatásosak, de csak bizonyos ideig tartanak ki.

smudging ghosts

 A most következő módszerhez szükséged van zsályára, nyírfakéregre és illatos szentperjélye, amelyet egy tűzálló edényben kell elégetned. A nyírfakérget nem mindenki használja, de hogyha hozzá tudsz jutni, akkor nagyon hatásos lehet. Emellett szükséged van egy tollra vagy egy kártyára, hogy legyezgess vele. Nem szükséges, hogy a toll megszentelt legyen. A lényeg, hogy elégesd a növényeket és füstöld szét a házban. De sohase kezd odakint, akkor nem lesz hatásos. Érdemes a ház középpontján kezdeni, emellett a legalacsonyabb ponton, például a pincében. Körkörösen kell haladni minden szobában. Koncentrálj közben arra, hogy mit szeretnél elérni a tetteddel. Ne gondolj negatív dolgokra, arra, hogy mit nem akarsz, hogy megtörténjen.
A végén érdemes kimenni a kertbe és körbejárni a házat és a bejáratot. Hagyd, hogy a füst odabent terjengjen, így ajánlott nem szeles napon belekezdeni.
forrás: GhostDiary

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

4 thoughts on “Hogyan tisztítsd meg a házadat a negatív energiától?

 • 2016-08-15 at 5:16 AM
  Permalink

  Kerves Gabriella!

  Rajong az írás minden formájáért?
  Akkor a helyesírásért miért nem…?

  Reply
  • 2016-08-15 at 10:40 AM
   Permalink

   Kedves Attila! Sajnálom, hogyha nem mindig tökéletesek a cikkek fogalmazásilag (helyesírási hibát nem vétettem ebben), de korrektor nélkül, egyedül igyekszem minden nap érdekes tartalmat tenni az oldalra. Ember vagyok, így esetemben is lehetséges a hibázás. De látja, hogyha nincs ideje átolvasni, akkor még akár abban a két sorban is ejthet hibát, amelyben felhívta a figyelmet a hibáimra. Képzelheti, hogy ez egy cikknél halmozottan előfordul.

   Reply
 • 2016-08-16 at 1:52 PM
  Permalink

  Nem a hiba a fontos, hanem maga a tartalom, amit Kedves Gabriella elég magas szinten tesz közzé nekünk. Én csak köszönetet tudok adni a munkájáért, amit nap mint nap elvégez azért hogy ne unatkozzunk.
  Csak így tovább 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.